Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

A Lámpa magazin

Mindenki vásárolt már vagy a jövőben vásárolni fog lámpát.
Ezzel a bloggal az a célunk, hogy irányt mutassunk a lámpa vásárlás döntéseiben, kérdéseire itt az oldalon adjunk választ.
Mert kérdése lesz az biztos...

- IP védelem van a lámpán?
- Mennyibe kerül a kiszállítás?
- Milyen izzóval használható a lámpa?
- Garancia van, mennyi az érvényesítési idő?

Az egész oldal tartalmát úgy hoztuk létre, hogy a lehető legtöbb releváns információt kapja a termékekről, a kapcsolódó szolgáltatásokról.
Reméljük élmény lesz a vásárlás, és még nagyobb élmény, mikor a nálunk vásárlót lámpa fényénél körbe ülik az étkező asztalt, elolvas egy izgalmas regényt, vagy mesél a gyerekszobában a legkisebbnek.

2017-05-24 10:37:00

Gyerekszoba kialakítás előtt áll, és szeretné, ha a helyiség minden tekintetben elnyerné majd az apróság tetszését? Ha a kicsik számára kialakított szobáról van szó, akkor a klasszikus megoldások sok esetben nem jöhetnek számításba.

2017-05-08 01:00:00
Mediterrán, kovácsoltvas lámpacsalád? - FIONA

A mediterrán lámpa stílus a legnépszerűbb lakberendezési stílusok közé tartozik. Népszerűsége töretlen. A nagy külhoni lámpa gyártók, mint a lengyel Nowodvorski (Technolux) kiváló terméke a Fiona lámpacsalád, mely a mediterrán termékek zászlóshajója. Széles szortimentje az állólámpától a csillárig, a függesztéktől a fali lámpáig tart, mindez kiváló ár-érték aránnyal párosítva. Ismerje meg az egyik legnépszerűbb hazai lámpacsaládot és engedje fantáziáját szárnyalni...

2017-04-28 00:00:00
Lámpa szaküzlet, fény az éjszakában

A lámpa szaküzlet képes feloltani a villanyt elméjében, megvilágítva a lehetőségek végtelen tárházát. Az, hogy milyen kiegészítővel gazdagítja otthonát, nagymértékben meghatározza közvetlen környezetének hangulatát, atmoszféráját.

2017-04-19 00:00:00
Mindent a lámpák lumen értékéről - azaz a látható fényről

Lámpa vásárláskor számtalan jelöléssel, piktogrammal találkozhatunk a termékeken, termékleírásokon, címkéken. Ezek közül egyet emelünk ki most és mutatunk be, ez pedig a LUMEN. A lumen fotometriai mértékegység, egy sugárzó fényforrás által kibocsájtott látható fény mennyiségének az összege. Miért fontos tisztában lennünk a lámpák lumen értékével? A lumen az egyetlen lehetséges mértékegység egy adott fényforrás fényességének meghatározására. Leegyszerűsítve: minél magasabb a lumen érték, annál fényesebb egy izzó.

2017-04-15 03:00:00
A bejárati ajtó és a garázsbejáró helyes megvilágítása A családi házak, nyaralók esetében elengedhetetlen a bejárati ajtó körüli rész, valamint a garázsbejáró optimális megvilágítása. Nem csupán biztonsági okok miatt, hanem a saját komfort érzete miatt. Milyen lehetőségek, opciók, lámpák állnak rendelkezésünkre a bejáratok helyes megvilágítására? Az alábbi cikkben összefoglaljuk.
2017-04-06 07:00:00
A nagy állólámpa elemzés - A legkomfortosabb lámpa titka, felkészült?

Az állólámpák nem csak a nappali szép berendezési tárgyai. Nagyon egyszerű módon adnak pótlólagos fényt a különböző otthoni tevékenységek megvilágításához. Olvasáshoz, munkához, pihenéshez és sok egyéb elfoglaltsághoz. Hogy milyen formákban és stílusokban léteznek állólámpák az alábbi tanulmányunkban foglaltuk össze. Egy halom kérdése van az állólámpákkal kapcsolatban? Akkor vessen néhány pillantást a következő mellékletekre, mint: Funkció, Design, Technika, és Előnyök és válassza ki azt a tippet, jó tanácsot ami abban segít Önnek, hogy egy az otthonába passzoló állólámpával éljen együtt.

2017-03-23 04:00:00
Ön is szeret a családjával a kertben időzni? Nyári estéken a grillt, baráti beszélgetéseket élvezni? Hozzájárulhatunk a kerti harmónia megteremtéséhez!

Ön is szeret a családjával a kertben időzni? Nyári estéken a grillt, baráti beszélgetéseket élvezni? Hozzájárulhatunk a kerti harmónia megteremtéséhez! A legújabb kerti és kültéri lámpáinkkal megvilágíthatja a kertet, a kerti utat, a teraszt, kocsi beállót. Számos színben, kiváló anyagokból, garanciával kínáljuk a kerti lámpákat. Bevezető akciós áron válasszon kültéri fali lámpát, beépíthető lámpát a kertbe, a medence térhez. 

2017-03-15 00:00:00
Az optimális kültéri világítás nyomában

Optimális kültéri világítás? Létezik egyáltalán egy ennyire általános jellemzőket magába tömörítő leírás? Igen, a medence tér, a garázs vagy a terasz megvilágítása épp olyan fontos, mint a belső terek, szobák optimális fényereje. Ne vegye félvállról, ha a kertbe keres lámpát, ha kerti utat szeretné megvilágítani. Két, három fő szempont figyelembe vételével, hosszútávú, tartós, és kiváló ár-érték aránnyal rendelkező lámpát talál a kertbe is.

2017-03-10 15:27:00
Beltéri világítás, fényjátékok művészete

A beltéri világítás megtervezése hihetetlenül fontos része otthonunk kialakításának. Tavasszal sokunkban megfogalmazódik az igény a lakás, az otthon felújítására, felfrissítésére. Ennek része lehet egy új lámpa beszerzése, mellyel egy pillanat alatt új színt, fényt, hangulatot vihetünk a helyiségbe. Az alábbi néhány sorban a megfelelő lámpa kiválasztásában nyújtunk információkat.

2017-02-19 10:00:00
Fali lámpát keres? - fel és lefele is világító, sokoldalú, festhető lámpák, gipszből

Fesd a fal színére - GIPSZ lámpák

Enyhe minimalizmus, skandináv beütés, sokrétű felhasználhatóság jellemzi a gipszből készült lámpákat. Amennyiben az előszobába, folyosóra keres fali lámpát a gipsz lámpáknál megfelelőbbet aligha talál. Kiváló tulajdonságuk, hogy a fal színére festhetők, észrevétlenül illeszkednek otthonába. A pontos és gondosan megtervezett formák, ívek, valamint a gondosan kiválasztott gipsz alapanyag teszi könnyen kezelhetővé, ám mégis értékessé ezeket a gipsz fali lámpákat.

2017-01-20 00:00:00
A folyosót hívogatóan megvilágítani - megérkezik és azonnal jól érzi magát

Haza érkezni és jól érezni magunkat. Ebből bizonyára te is arra gondolsz, hogy milyen jó lehet elnyújtózni a tv előtt a kanapén vagy a hálóban nap végén az ágyadban. De az első dolog amivel otthonunkba lépve találkozunk, nem a kanapé vagy a hálószoba, hanem az előszoba és a közlekedő, folyosó ahonnan a bejárati ajtó nyílik. Ez a helyiség a hazajövetelkor (elinduláskor is) fontos szerepet játszik, tehát nem mindegy milyen megvilágításban fogadja a fáradt hazatérőt.

2017-01-09 21:15:20
Fali lámpát keres? - Praktikus, festhető gipsz lámpák

Fali lámpát keres? Praktikus, FESTHETŐ!, könnyen szerelhető gipsz fali lámpák, melyek feldobják otthonát, nyaralóját.
Bizonyára Ön is gondolkozott már azon mivel tudna új színt vinni otthonába... Persze nagy változtatások nélkül. A lámpákat a fal színéhez igazítani? Ugyan már, ki hallott még ilyet? De, tényleg, itt a lehetőség!

2016-11-07 02:00:00
Kültéri lámpák - a

A kültéri világítás is fontos szerepet tölt be. A kültéri világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk jól látható legyen és még hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő megvilágítás eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek.

2016-11-05 03:00:00
Szolid elegancia, modern stílus - lámpa stílus

A divattal együtt a lakberendezési trendek is folyamatosan változnak, de vannak stílusok, melyek az állandóságot képviselve mindig népszerűek maradnak. A nagypolgári stílus természetesen egy magasabb kategóriát képvisel mind méretében mind a berendezéshez mérten. Az elegáns lámpák és függesztékek széles kínálatával, rávilágítunk a mindennapokra, olyan fényvilágra, ami egy különleges és elegáns stílust kölcsönöz számukra.

2016-11-03 04:00:00
Hálószoba megvilágítás, stílusosan!

A hálószoba elengedhetetlen dísze a "rejtett" világítás, amely intim hangulatot teremt. A letisztult formákat hangsúlyozó hálóban a tárolást érdemes gardróbban megoldani, melynek a megvilágítását célszerű beépíthető lámpákkal megoldani.

2016-11-01 06:00:00
A Kert megvilágítása is fontos lehet! - mert ősszel is jó a kertben

A kert megvilágítása a fény-árnyék hatásnak köszönhetően különlegessé varázsolja a kertjét. A kerti világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk ne csak jól látható legyen, hanem hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő fényvarázs eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek.

2016-10-31 02:00:00
Attyka mennyezeti lámpa átalakítása

Mindig is tudtuk, hogy a lámpa vásárlás nem egyszerű dolog. A megfelelő lámpa kiválasztásához elengedhetetlen egy jó adag kreativitás, képzelőerő, tervezőkészség. El kell képzelnünk a lámpát otthonunkban, irodánkban, meg kell terveznünk a helyét, a falak színéhez, bútorok stílusához kell igazítanunk az elképzelésünket. Vannak akik semmit sem bíznak a véletlenre és még a kész lámpát is tovább gondolják, létrehozva egyedi elképzeléseiket. Alább egy példán keresztül mutatjuk be, hogy a kész lámpákból is ki lehet hozni egyedi elképzeléseket, egy kis szakértelemmel, akarattal.

2016-10-29 00:00:00
LÁMPA VÁSÁRLÁSI TIPPEK – a www.alampa.hu támogatásával
Lámpa vásárlás előtt áll? Tanácstalan milyen anyagból, színben, izzóval készült lámpát vegyen? Alábbi cikkünk Önnek szól!
 
Bizonyára konkrét elképzelése van otthonának melyik helyiségébe keres lámpát. Összeállításunkban egy lakás alapvető helyiségei közül a leggyakrabban “használt” nappalit, konyhát, hálószobát vesszük alapul, egy átlagos otthont elképzelve.
2016-10-28 00:00:00
A lámpa biztonságos beüzemelése - biztonsági előírások
Általános biztonsági előírások, használati és kezelési útmutató
 
Az alábbiakban szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni lámpa vásárlás előtt állóknak.
 
Fontos szempont, ha lámpát vásárol, a kiválasztott lámpa teljes mértékben feleljen meg az EU-s és CE előírásoknak. Az elektromos szerelést csak szakember végezze. A szakszerűtlen szerelésből származó hibákra a garancia nem vonatkozik. A lámpák csak olyan lakóhelyiségbe szerelhetőek, ahol normál páratartalom uralkodik.
2016-10-27 02:00:00
AZ OPTIMÁLIS OTTHONI VILÁGÍTÁS – a www.alampa.hu támogatásával Az OTTHON – így nagy betűvel, életünk egyik legfontosabb bázisa. Nem telhet el úgy nap, hogy ne lépnénk be házunkba, lakásunkba, mely a hétköznapi rohanásban menedéket nyújt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy otthon jól érezzük magunkat, a mókuskerékből kiszállva, “otthoni” hangulatba kerüljünk. Ennek egyik pillére a lakás, OTTHON, optimális megvilágítása. Mivel beltéri világításról beszélünk nagyon sok tényezőtől függ a megfelelő megvilágítás kialakítása.
Szállítás, díjak

Házhozszállítás - Posta és MOL
  

Csomagodat a Magyar Postával szállítatjuk, garantált a biztonságos szállítás
15.001- Ft feletti megrendelés esetén 0 Ft, azaz ingyenes a szállítás!

Ajánlatkérés

Amennyiben több lámpát vásárolna, töltse ki a kérdőívet, s 24 órán belül küldjük ajánlatunkat!
Csörgessen meg, visszahívjuk:
+36 30 5000 285

Napi TOP ajánlat

Kívül fekete, belül arany, festett fémlemez függeszték. A vezeték rövidítésével a függeszték belógása állítható. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető, amely nem tartozéka a csomagnak.

Raktáron
7.890 Ft
Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsa

Rábalux Gamma állólámpa - bronz

25.490 Ft

Olvasson bele!

Itt vannak a legújabb kerti lámpák

Ön is szeret a családjával a kertben időzni? Nyári estéken a grillt, baráti beszélgetéseket élvezni? Hozzájárulhatunk a kerti harmónia megteremtéséhez! A legújabb kerti és kültéri lámpáinkkal megvilágíthatja a kertet, a kerti utat, a teraszt, kocsi beállót. Számos színben, kiváló anyagokból, garanciával kínáljuk a kerti lámpákat. Bevezető akciós áron válasszon kültéri fali lámpát, beépíthető lámpát a kertbe, a medence térhez.  Tovább...

TOP termékek
Cikkszám: RB-4077

Rábalux Gamma állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Szabályozható a fényereje, ezáltal kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Magassága 178 cm, maximális átmérője 25 cm. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható.

33.990 Ft 28.990 Ft
Cikkszám: TL-5764

Króm színû takaróelemmel szerelt, tükrözõdõ, réz színû üvegbúrás függeszték. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.

15.590 Ft 13.390 Ft
Cikkszám: TL-384

Mediterrán stílusú, antik bronz színű csillár, narancsos színű, márvány mintázatú üveg búrával. A lámpa belógása a láncszemek kivételével rövidíthető. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető, amely nem tartozék.

26.990 Ft 24.990 Ft
Cikkszám: RB-4064

Rábalux Action állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható.

11.990 Ft 8.000 Ft
Cikkszám: TL-2410

Felfelé és lefelé világító fali lámpa. A lámpatest gipszből készül, így festhető, akár a fal színére is. A lámpát alul üveglap zárja, felül nyitott. A fali lámpa maximális szélessége 35 cm, magassága 10,5 cm. A fali lámpa kiváló fényforrása a nappalinak, hálószobának, de még az előszobának is.

9.990 Ft 8.590 Ft
Cikkszám: TL-4017

Klasszikus kristálycsillár formában készült, kristály hatású, tört fehér szintetikus függőkkel díszített csillár. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható. A lámpa test 32 cm magas, a Portofino függeszték maximális belógása a mennyezettől mérve 110 cm.

17.990 Ft 14.890 Ft
Cikkszám: TL-5682
Festett alumínium függeszték, alján üveglappal, a fény lágyítására. A lámpafej magassága 61 cm. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható. Halogén és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.
13.890 Ft
Heti ajánlat
Cikkszám: TL-3367
Antik arany színû, klasszikus stílusú falikar, márvány mintás, fehér üveg búrával. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.
13.290 Ft 11.890 Ft
Cikkszám: TL-4390

Grafit színű alumíniumból és szintetikus anyagból készüt kültéri lámpa. IP44-es vízvédelemmel rendelkezik, mely 1 mm-nél nagyobb szilárd testek és fröccsenő víz ellen jelent védelmet. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető, amely nem tartozék.

23.990 Ft 19.490 Ft
Cikkszám: RB- 8647

Fehér színű kültéri mozgásérzékelős fali lámpa, UV álló műanyag búrával, fröccsenő víz elleni védelemmel. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető, amely nem tartozék.

15.999 Ft 7.190 Ft
Cikkszám: RB-6064
Rábalux Elite mennyezeti lámpánk kiváló kiegészítője modern hangulatú hálóknak, nappalinak.
38.999 Ft 35.999 Ft
Cikkszám: TL-5763

Réz színű takaróelemmel szerelt, tükröződő, réz színű üvegburás függeszték. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható, maximális belógása 115 cm. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható. Nagyon sokrétűen használható lámpa, mely a nappali, étkező vagy konyha elegáns fényforrása lehet.

13.990 Ft 12.190 Ft
Cikkszám: RB-8165

Rábalux Odessza kültéri lámpánk a rusztikus, vidéki, skandináv stílus kedvelőinek lehet megfelelő választás. A lámpa antik barna színe, a tartósságot, erőt sugárzó formák, mind kiválóan alkalmassá teszik a kültéri használatra. A 60W teljesítményű fényforrás remekül megvilágítja a garázs előterét, a grillteraszt, a medencetér területét. Kombinálja a Rábalux Odessza kültéri lámpacsalád többi tagjával és kérje egyedi ajánlatunkat!

23.990 Ft 20.990 Ft
Cikkszám: ZU-C0174-05E

Magas minőségű és egyedi formavilágú lámpatestek a Zuma tervezésében. Fényes és lágy, minden részletben tökéletes. Az opál üveglap és a csillogó kristályok harmóniája teszi egyedivé. A halogén izzók kellemes fénye melegséget áraszt, ezzel ideális fényt teremt otthonába.

137.990 Ft 114.990 Ft
Cikkszám: TL-5352
Ráncolt organza ernyõs mennyezeti lámpa, alján fehér üveglappal. 
37.690 Ft 35.690 Ft
Cikkszám: RB-8693

Fekete színű kültéri fali lámpa, UV álló műanyag búrával, permetezett víz elleni védelemmel. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető, amely nem tartozék.

5.990 Ft 2.290 Ft
Cikkszám: TL-6511

Kívül grafit színû, belül fehér, festett fémlemez függeszték, piros vezetékkel. A vezeték rövidítésével a függeszték belógása állítható. Kiváló kiegészítője nappaliknak, irodáknak, de étkezőben is jól mutat. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozéka a csomagnak.

17.590 Ft 14.290 Ft