Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

A Lámpa magazin

Mindenki vásárolt már vagy a jövőben vásárolni fog lámpát.
Ezzel a bloggal az a célunk, hogy irányt mutassunk a lámpa vásárlás döntéseiben, kérdéseire itt az oldalon adjunk választ.
Mert kérdése lesz az biztos...

- IP védelem van a lámpán?
- Mennyibe kerül a kiszállítás?
- Milyen izzóval használható a lámpa?
- Garancia van, mennyi az érvényesítési idő?

Az egész oldal tartalmát úgy hoztuk létre, hogy a lehető legtöbb releváns információt kapja a termékekről, a kapcsolódó szolgáltatásokról.
Reméljük élmény lesz a vásárlás, és még nagyobb élmény, mikor a nálunk vásárlót lámpa fényénél körbe ülik az étkező asztalt, elolvas egy izgalmas regényt, vagy mesél a gyerekszobában a legkisebbnek.

2017-02-19 10:00:00

Fesd a fal színére - GIPSZ lámpák

Enyhe minimalizmus, skandináv beütés, sokrétű felhasználhatóság jellemzi a gipszből készült lámpákat. Amennyiben az előszobába, folyosóra keres fali lámpát a gipsz lámpáknál megfelelőbbet aligha talál. Kiváló tulajdonságuk, hogy a fal színére festhetők, észrevétlenül illeszkednek otthonába. A pontos és gondosan megtervezett formák, ívek, valamint a gondosan kiválasztott gipsz alapanyag teszi könnyen kezelhetővé, ám mégis értékessé ezeket a gipsz fali lámpákat.

2017-01-20 00:00:00

Haza érkezni és jól érezni magunkat. Ebből bizonyára te is arra gondolsz, hogy milyen jó lehet elnyújtózni a tv előtt a kanapén vagy a hálóban nap végén az ágyadban. De az első dolog amivel otthonunkba lépve találkozunk, nem a kanapé vagy a hálószoba, hanem az előszoba és a közlekedő, folyosó ahonnan a bejárati ajtó nyílik. Ez a helyiség a hazajövetelkor (elinduláskor is) fontos szerepet játszik, tehát nem mindegy milyen megvilágításban fogadja a fáradt hazatérőt.

2017-01-09 21:15:20

Fali lámpát keres? Praktikus, FESTHETŐ!, könnyen szerelhető gipsz fali lámpák, melyek feldobják otthonát, nyaralóját.
Bizonyára Ön is gondolkozott már azon mivel tudna új színt vinni otthonába... Persze nagy változtatások nélkül. A lámpákat a fal színéhez igazítani? Ugyan már, ki hallott még ilyet? De, tényleg, itt a lehetőség!

2016-11-07 02:00:00

A kültéri világítás is fontos szerepet tölt be. A kültéri világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk jól látható legyen és még hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő megvilágítás eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek.

2016-11-05 03:00:00

A divattal együtt a lakberendezési trendek is folyamatosan változnak, de vannak stílusok, melyek az állandóságot képviselve mindig népszerűek maradnak. A nagypolgári stílus természetesen egy magasabb kategóriát képvisel mind méretében mind a berendezéshez mérten. Az elegáns lámpák és függesztékek széles kínálatával, rávilágítunk a mindennapokra, olyan fényvilágra, ami egy különleges és elegáns stílust kölcsönöz számukra.

2016-11-03 04:00:00

A hálószoba elengedhetetlen dísze a "rejtett" világítás, amely intim hangulatot teremt. A letisztult formákat hangsúlyozó hálóban a tárolást érdemes gardróbban megoldani, melynek a megvilágítását célszerű beépíthető lámpákkal megoldani.

2016-11-01 06:00:00

A kert megvilágítása a fény-árnyék hatásnak köszönhetően különlegessé varázsolja a kertjét. A kerti világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk ne csak jól látható legyen, hanem hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő fényvarázs eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek.

2016-10-31 02:00:00

Mindig is tudtuk, hogy a lámpa vásárlás nem egyszerű dolog. A megfelelő lámpa kiválasztásához elengedhetetlen egy jó adag kreativitás, képzelőerő, tervezőkészség. El kell képzelnünk a lámpát otthonunkban, irodánkban, meg kell terveznünk a helyét, a falak színéhez, bútorok stílusához kell igazítanunk az elképzelésünket. Vannak akik semmit sem bíznak a véletlenre és még a kész lámpát is tovább gondolják, létrehozva egyedi elképzeléseiket. Alább egy példán keresztül mutatjuk be, hogy a kész lámpákból is ki lehet hozni egyedi elképzeléseket, egy kis szakértelemmel, akarattal.

2016-10-29 00:00:00
Lámpa vásárlás előtt áll? Tanácstalan milyen anyagból, színben, izzóval készült lámpát vegyen? Alábbi cikkünk Önnek szól!
 
Bizonyára konkrét elképzelése van otthonának melyik helyiségébe keres lámpát. Összeállításunkban egy lakás alapvető helyiségei közül a leggyakrabban “használt” nappalit, konyhát, hálószobát vesszük alapul, egy átlagos otthont elképzelve.
2016-10-28 00:00:00
Általános biztonsági előírások, használati és kezelési útmutató
 
Az alábbiakban szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni lámpa vásárlás előtt állóknak.
 
Fontos szempont, ha lámpát vásárol, a kiválasztott lámpa teljes mértékben feleljen meg az EU-s és CE előírásoknak. Az elektromos szerelést csak szakember végezze. A szakszerűtlen szerelésből származó hibákra a garancia nem vonatkozik. A lámpák csak olyan lakóhelyiségbe szerelhetőek, ahol normál páratartalom uralkodik.
2016-10-27 02:00:00
Az OTTHON – így nagy betűvel, életünk egyik legfontosabb bázisa. Nem telhet el úgy nap, hogy ne lépnénk be házunkba, lakásunkba, mely a hétköznapi rohanásban menedéket nyújt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy otthon jól érezzük magunkat, a mókuskerékből kiszállva, “otthoni” hangulatba kerüljünk. Ennek egyik pillére a lakás, OTTHON, optimális megvilágítása. Mivel beltéri világításról beszélünk nagyon sok tényezőtől függ a megfelelő megvilágítás kialakítása.
2016-10-22 06:00:00

Milyen magyarországi létesítményeknek  van díszvilágítása, egyáltalán szokás -e megvilágítani egy várat, vagy a sümegi eset különlegesnek minősül?

A budai vár, amit a palotával együtt tíz évvel ezelőtt megvilágítottak a budavári palota környezetéig bezárólag. Ez a díszvilágítási együttes még ma is a főváros egyik legékesebb esti látványa. A vár annyira belesimul a városképbe, hogy hajlamosak vagyunk elvonatkoztatni a jellegétől, inkább egy fővárosi...
2016-10-28 07:00:00

A klasszikus hangulatú lakberendezés érthető módon újból egyre nagyobb teret hódít magának. Nyugalmával elbűvöl, elegáns mégis lüktető stílusával rabul ejt mindenkit. Klasszikus a mában: Ehhez a stílus kialakításához elsőként térre van szükségünk. Lehetőleg monumentális, szimmetrikus, antik otthonra, magas, teremszerű szobákra, amelyek méltóságot sugároznak.

2016-10-27 04:00:00

Magyarországon a mediterrán stílus az egyik legközkedveltebb, sokak szerint azért, mert a magyarok többsége a Földközi-tenger partján tölti pihenését, és szeretné otthonában is viszontlátni az ottani hangulatot. Elterjedtségéhez azonban valószínűleg az is hozzájárul, hogy a stílusra jellemző színek és anyagok segítségével könnyen igazi, családias, meleg otthont varázsolhatunk, ahová a legfárasztóbb napok után is boldogság és öröm hazatérni.

2016-10-24 08:00:00

Az elmúlt napokon górcső alá vettük az íróasztalokat és a tanulósarkok berendezését, ám a kiegészítőkről, a tárolásról és a világításról még ígértünk Nektek némi olvasnivalót. Íme!

Azt nyilván nem kell hosszasan taglalnunk, miért fontos a tanuláshoz a világítás, ám a jó lámpa kiválasztása már egyáltalán nem ennyire magától értetődő. Mire figyeljünk?

2016-10-26 09:00:00

Ha házépítés, lakásvásárlás vagy felújítás előtt állunk, akkor  a konyha kapcsán legelőször arról kell majd döntést hoznunk, hogy az együtt legyen-e az étkezővel, esetleg az étkezővel és a nappalival is, esetleg hellyel közzel mindennel (mert ilyen is van), vagy legyen szeparálható, esetleg teljesen különálló helyiség. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tisztába legyünk saját igényeinkkel és szokásainkkal.

2016-10-22 04:00:00

Mikor elkészül egy új, vagy éppen felújított épület egy lakást, a lámpatestek kiválasztására kerül a sor. A jól megválasztott világító eszközök nagymértékben hozzájárulnak a stílus kialakításához. Ezért azt javasoljuk, hagyjon elegendő időt a lámpák beszerzésére. Hogy elérjük a megfelelő erősségű fényt, figyelembe kell venni a megvilágítandó helység méretét, típusát, funkcióját.

2016-10-21 00:00:00

Hogyan tervezzünk tudatosan? Melyek az alapvető, legfontosabb tervezési szempontok, hogy ne „csak” fényforrásunk legyen, de harmóniát is sugározzon az otthonunk? A berendezett lakást az ízléses dekoráció, a megfelelő világítás tesz igazi otthonná. Az egyedi lámpákkal kiemelhetünk tereket, bemutathatunk részeket, izgalmassá tehetünk egy sima felületet.

2016-09-13 00:00:00

Hamarosan szükséged lenne egy új lámpa vásárlására? Akkor szerencsére jó helyen jársz, hiszen a weboldalon számtalan gyönyörű termék közül válogathatsz.

2016-09-27 17:22:00

Szeretné modernebbé varázsolni lakásást, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Már több új bútort és berendezést vásárolt, de még mindig hiányzik valami?

Szállítás, díjak

Házhozszállítás - Posta és MOL
  

Csomagodat a Magyar Postával szállítatjuk, garantált a biztonságos szállítás
15.001- Ft feletti megrendelés esetén 0 Ft, azaz ingyenes a szállítás!

Ajánlatkérés

Amennyiben több lámpát vásárolna, töltse ki a kérdőívet, s 24 órán belül küldjük ajánlatunkat!
Csörgessen meg, visszahívjuk:
+36 30 5000 285

Napi TOP ajánlat

Exclusive, üvegből készült bura és finom kidolgozás jellemzi ezt a függesztéket. A króm kiegészítők egyediséget kölcsönöznek a lámpának, mely kiváló választás nappaliba, étkező asztal fölé vagy akár hálószobába is. A burák szélessége 17,5 cm, a lámpa teljes szélessége70 cm. A vezeték rövidítésével a lámpa belógása állítható.

Raktáron
44.890 Ft 37.990 Ft
Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsa

Rábalux Gamma állólámpa - bronz

25.490 Ft

Olvasson bele!

az előszoba megvilágítása

Haza érkezni és jól érezni magunkat. Ebből bizonyára te is arra gondolsz, hogy milyen jó lehet elnyújtózni a tv előtt a kanapén vagy a hálóban nap végén az ágyadban. De az első dolog amivel otthonunkba lépve találkozunk, nem a kanapé vagy a hálószoba, hanem az előszoba és a közlekedő, folyosó ahonnan a bejárati ajtó nyílik. Ez a helyiség a hazajövetelkor (elinduláskor is) fontos szerepet játszik, tehát nem mindegy milyen megvilágításban fogadja a fáradt hazatérőt.

TOP termékek
Cikkszám: TL-2207
Felfelé és lefelé világító fali lámpa. A lámpatest gipszbõl készül, így festhetõ, akár a fal színére is. A lámpát alul üveglap zárja, felül nyitott. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék.
11.590 Ft
Cikkszám: RB-4075

Rábalux Beta állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Szabályozható a fényereje, ezáltal kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Magassága 178 cm, maximális átmérője 25 cm. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható.

23.990 Ft 20.990 Ft
Cikkszám: RB-4076

Rábalux Beta állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Szabályozható a fényereje, ezáltal kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Magassága 178 cm, maximális átmérője 25 cm. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható.

23.990 Ft 20.990 Ft
Cikkszám: RB-1049
Rábalux Lite beépíthető lámpánk kiváló kiegészítője modern hangulatú nappalinak.
6.490 Ft
Heti ajánlat
Cikkszám: RB-4017

Rábalux Rainbow állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Szabályozható a fényereje, ezáltal kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Magassága 180 cm, maximális átmérője 28 cm. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható. A Rainbow Rábalux lámpacsalád tagja, nézze meg a megegyező színű lámpáinkat: Rainbow

13.990 Ft 10.990 Ft
Cikkszám: SL-8041113
Fehér szövet ernyõs függeszték króm vázzal gyerekszobába, rózsaszín szaténszalaggal díszítve. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.
11.790 Ft 9.790 Ft
Cikkszám: TL-4966

Szürke színû, besüllyeszthetõ lépcsõvilágító lámpa, fröccsenõ víz elleni védelemmel. A besüllyesztõdoboz méretei: 217x120x75mm. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék. IP44-es védelemmel rendelkezik, mely 1 mm-nél nagyobb szilárd testek és fröccsenő víz elleni védelmet jelent.

7.990 Ft 6.690 Ft
Cikkszám: TL-4595

Irányítható fényû fali lámpa, furnérlemezbõl vágott és festett focistával. R50-es kialakítású halogén és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék. Balesetmegelõzés miatt mi LED fényforrást ajánlunk a lámpába, mivel az nem melegszik fel, nem okozhat égési sérülést a gyermekeknek.

15.590 Ft 13.990 Ft
Cikkszám: RB-8644

Fehér színű kültéri állólámpa, UV álló műanyag búrával, fröccsenő víz elleni védelemmel. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető, amely nem tartozék.

12.990 Ft 8.190 Ft