Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben
Termékek Menü
0
Kategóriák

A Lámpa magazin

Mindenki vásárolt már vagy a jövőben vásárolni fog lámpát.
Ezzel a bloggal az a célunk, hogy irányt mutassunk a lámpa vásárlás döntéseiben, kérdéseire itt az oldalon adjunk választ.
Mert kérdése lesz az biztos...

- IP védelem van a lámpán?
- Mennyibe kerül a kiszállítás?
- Milyen izzóval használható a lámpa?
- Garancia van, mennyi az érvényesítési idő?

Az egész oldal tartalmát úgy hoztuk létre, hogy a lehető legtöbb releváns információt kapja a termékekről, a kapcsolódó szolgáltatásokról.
Reméljük élmény lesz a vásárlás, és még nagyobb élmény, mikor a nálunk vásárlót lámpa fényénél körbe ülik az étkező asztalt, elolvas egy izgalmas regényt, vagy mesél a gyerekszobában a legkisebbnek.

2017-01-20 00:00:00

Haza érkezni és jól érezni magunkat. Ebből bizonyára te is arra gondolsz, hogy milyen jó lehet elnyújtózni a tv előtt a kanapén vagy a hálóban nap végén az ágyadban. De az első dolog amivel otthonunkba lépve találkozunk, nem a kanapé vagy a hálószoba, hanem az előszoba és a közlekedő, folyosó ahonnan a bejárati ajtó nyílik. Ez a helyiség a hazajövetelkor (elinduláskor is) fontos szerepet játszik, tehát nem mindegy milyen megvilágításban fogadja a fáradt hazatérőt.

2016-11-07 02:00:00

A kültéri világítás is fontos szerepet tölt be. A kültéri világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk jól látható legyen és még hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő megvilágítás eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek.

2016-11-05 03:00:00

A divattal együtt a lakberendezési trendek is folyamatosan változnak, de vannak stílusok, melyek az állandóságot képviselve mindig népszerűek maradnak. A nagypolgári stílus természetesen egy magasabb kategóriát képvisel mind méretében mind a berendezéshez mérten. Az elegáns lámpák és függesztékek széles kínálatával, rávilágítunk a mindennapokra, olyan fényvilágra, ami egy különleges és elegáns stílust kölcsönöz számukra.

2016-11-03 04:00:00

A hálószoba elengedhetetlen dísze a "rejtett" világítás, amely intim hangulatot teremt. A letisztult formákat hangsúlyozó hálóban a tárolást érdemes gardróbban megoldani, melynek a megvilágítását célszerű beépíthető lámpákkal megoldani.

2016-11-01 06:00:00

A kert megvilágítása a fény-árnyék hatásnak köszönhetően különlegessé varázsolja a kertjét. A kerti világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk ne csak jól látható legyen, hanem hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő fényvarázs eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek.

2016-10-31 02:00:00

Mindig is tudtuk, hogy a lámpa vásárlás nem egyszerű dolog. A megfelelő lámpa kiválasztásához elengedhetetlen egy jó adag kreativitás, képzelőerő, tervezőkészség. El kell képzelnünk a lámpát otthonunkban, irodánkban, meg kell terveznünk a helyét, a falak színéhez, bútorok stílusához kell igazítanunk az elképzelésünket. Vannak akik semmit sem bíznak a véletlenre és még a kész lámpát is tovább gondolják, létrehozva egyedi elképzeléseiket. Alább egy példán keresztül mutatjuk be, hogy a kész lámpákból is ki lehet hozni egyedi elképzeléseket, egy kis szakértelemmel, akarattal.

2016-10-29 00:00:00
Lámpa vásárlás előtt áll? Tanácstalan milyen anyagból, színben, izzóval készült lámpát vegyen? Alábbi cikkünk Önnek szól!
 
Bizonyára konkrét elképzelése van otthonának melyik helyiségébe keres lámpát. Összeállításunkban egy lakás alapvető helyiségei közül a leggyakrabban “használt” nappalit, konyhát, hálószobát vesszük alapul, egy átlagos otthont elképzelve.
2016-10-28 00:00:00
Általános biztonsági előírások, használati és kezelési útmutató
 
Az alábbiakban szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni lámpa vásárlás előtt állóknak.
 
Fontos szempont, ha lámpát vásárol, a kiválasztott lámpa teljes mértékben feleljen meg az EU-s és CE előírásoknak. Az elektromos szerelést csak szakember végezze. A szakszerűtlen szerelésből származó hibákra a garancia nem vonatkozik. A lámpák csak olyan lakóhelyiségbe szerelhetőek, ahol normál páratartalom uralkodik.
2016-10-27 02:00:00
Az OTTHON – így nagy betűvel, életünk egyik legfontosabb bázisa. Nem telhet el úgy nap, hogy ne lépnénk be házunkba, lakásunkba, mely a hétköznapi rohanásban menedéket nyújt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy otthon jól érezzük magunkat, a mókuskerékből kiszállva, “otthoni” hangulatba kerüljünk. Ennek egyik pillére a lakás, OTTHON, optimális megvilágítása. Mivel beltéri világításról beszélünk nagyon sok tényezőtől függ a megfelelő megvilágítás kialakítása.
2016-10-22 06:00:00

Milyen magyarországi létesítményeknek  van díszvilágítása, egyáltalán szokás -e megvilágítani egy várat, vagy a sümegi eset különlegesnek minősül?

A budai vár, amit a palotával együtt tíz évvel ezelőtt megvilágítottak a budavári palota környezetéig bezárólag. Ez a díszvilágítási együttes még ma is a főváros egyik legékesebb esti látványa. A vár annyira belesimul a városképbe, hogy hajlamosak vagyunk elvonatkoztatni a jellegétől, inkább egy fővárosi...
2016-10-28 07:00:00

A klasszikus hangulatú lakberendezés érthető módon újból egyre nagyobb teret hódít magának. Nyugalmával elbűvöl, elegáns mégis lüktető stílusával rabul ejt mindenkit. Klasszikus a mában: Ehhez a stílus kialakításához elsőként térre van szükségünk. Lehetőleg monumentális, szimmetrikus, antik otthonra, magas, teremszerű szobákra, amelyek méltóságot sugároznak.

2016-10-27 04:00:00

Magyarországon a mediterrán stílus az egyik legközkedveltebb, sokak szerint azért, mert a magyarok többsége a Földközi-tenger partján tölti pihenését, és szeretné otthonában is viszontlátni az ottani hangulatot. Elterjedtségéhez azonban valószínűleg az is hozzájárul, hogy a stílusra jellemző színek és anyagok segítségével könnyen igazi, családias, meleg otthont varázsolhatunk, ahová a legfárasztóbb napok után is boldogság és öröm hazatérni.

2016-10-24 08:00:00

Az elmúlt napokon górcső alá vettük az íróasztalokat és a tanulósarkok berendezését, ám a kiegészítőkről, a tárolásról és a világításról még ígértünk Nektek némi olvasnivalót. Íme!

Azt nyilván nem kell hosszasan taglalnunk, miért fontos a tanuláshoz a világítás, ám a jó lámpa kiválasztása már egyáltalán nem ennyire magától értetődő. Mire figyeljünk?

2016-10-26 09:00:00

Ha házépítés, lakásvásárlás vagy felújítás előtt állunk, akkor  a konyha kapcsán legelőször arról kell majd döntést hoznunk, hogy az együtt legyen-e az étkezővel, esetleg az étkezővel és a nappalival is, esetleg hellyel közzel mindennel (mert ilyen is van), vagy legyen szeparálható, esetleg teljesen különálló helyiség. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tisztába legyünk saját igényeinkkel és szokásainkkal.

2016-10-22 04:00:00

Mikor elkészül egy új, vagy éppen felújított épület egy lakást, a lámpatestek kiválasztására kerül a sor. A jól megválasztott világító eszközök nagymértékben hozzájárulnak a stílus kialakításához. Ezért azt javasoljuk, hagyjon elegendő időt a lámpák beszerzésére. Hogy elérjük a megfelelő erősségű fényt, figyelembe kell venni a megvilágítandó helység méretét, típusát, funkcióját.

2016-10-21 00:00:00

Hogyan tervezzünk tudatosan? Melyek az alapvető, legfontosabb tervezési szempontok, hogy ne „csak” fényforrásunk legyen, de harmóniát is sugározzon az otthonunk? A berendezett lakást az ízléses dekoráció, a megfelelő világítás tesz igazi otthonná. Az egyedi lámpákkal kiemelhetünk tereket, bemutathatunk részeket, izgalmassá tehetünk egy sima felületet.

2016-09-13 00:00:00

Hamarosan szükséged lenne egy új lámpa vásárlására? Akkor szerencsére jó helyen jársz, hiszen a weboldalon számtalan gyönyörű termék közül válogathatsz.

2016-09-27 17:22:00

Szeretné modernebbé varázsolni lakásást, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Már több új bútort és berendezést vásárolt, de még mindig hiányzik valami?

2016-09-20 15:28:00

Jó helyen jársz, ha azon gondolkodsz, hogy a jövőben LED-technológia segítségével szeretnél világítani a házadban.

2016-09-13 15:18:00

Lakásának tökéletes berendezéséhez sok apró részletre kell odafigyelnie, a falak színétől kezdve, a bútorokon keresztül, egészen a megvilágításig.

Szállítás, díjak

Házhozszállítás - Posta és MOL
  

Csomagodat a Magyar Postával szállítatjuk, garantált a biztonságos szállítás
15.001- Ft feletti megrendelés esetén 0 Ft, azaz ingyenes a szállítás!

Ajánlatkérés

Amennyiben több lámpát vásárolna, töltse ki a kérdőívet, s 24 órán belül küldjük ajánlatunkat!
Csörgessen meg, visszahívjuk:
+36 30 5000 285

Napi TOP ajánlat

Króm színű takaróelemmel szerelt, krómozott üvegburás függeszték. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.

Raktáron
13.390 Ft 11.790 Ft
Olvasson bele!

az előszoba megvilágítása

Haza érkezni és jól érezni magunkat. Ebből bizonyára te is arra gondolsz, hogy milyen jó lehet elnyújtózni a tv előtt a kanapén vagy a hálóban nap végén az ágyadban. De az első dolog amivel otthonunkba lépve találkozunk, nem a kanapé vagy a hálószoba, hanem az előszoba és a közlekedő, folyosó ahonnan a bejárati ajtó nyílik. Ez a helyiség a hazajövetelkor (elinduláskor is) fontos szerepet játszik, tehát nem mindegy milyen megvilágításban fogadja a fáradt hazatérőt.

TOP termékek
Cikkszám: RB-4075

Rábalux Beta állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Szabályozható a fényereje, ezáltal kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Magassága 178 cm, maximális átmérője 25 cm. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható.

23.990 Ft 20.990 Ft
Cikkszám: RB-4038

Rábalux Bank asztali lámpánkat nem kell bemutatni. Egyedi stílus, klasszikus zöld-bronz színben, mely elegáns kiegészítője irodáknak, munkahelyeknek, íróasztaloknak. Válassza ezt az asztali lámpát, ha minőséget, eleganciát szeretne sugározni. Kiváló fényforrás, kapcsolóval. A lámpa 27 cm széles, 33 cm magas, 1 db 60W teljesítményű izzóval üzemeltesse.

12.990 Ft 11.500 Ft
Cikkszám: RB-4077

Rábalux Gamma állólámpánk modern állólámpa, mely olvasókarral rendelkezik. Szabályozható a fényereje, ezáltal kiváló nappaliba, de hálószobában is megfelelő fényerőt nyújt. Magassága 178 cm, maximális átmérője 25 cm. Kapcsolójával a két funkció külön kapcsolható.

28.990 Ft 25.490 Ft
Cikkszám: TL-1511
Mediterrán stílusú, sötétbarna mennyezeti lámpa vajszínû üveg búrával. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék.
22.990 Ft 20.590 Ft
Cikkszám: TL-5422

Krómozott fém vázas mennyezeti lámpa, krómozott, tükörként csillogó üveggömbökkel. GU10-es halogén és LED fényforrással is használható, amely nem tartozék. Nappaliba, hálószobába kitűnő választás ez az elegáns mennyezeti lámpa.

10.790 Ft
Cikkszám: RB-6836
Rábalux Dave fali lámpánk kiváló kiegészítője modern hangulatú hálóknak, nappalinak.
13.990 Ft
Cikkszám: TL-2206
Felfelé és lefelé világító fali lámpa. A lámpatest gipszbõl készül, így festhetõ, akár a fal színére is. A lámpát alul üveglap zárja, felül nyitott. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék.
9.890 Ft
Cikkszám: RB-4120

Rábalux Rock sólámpánk nem csak arra jó, hogy hangulatot teremtsen vele, hanem az egészségre is pozitív hatást gyakorolnak. Leggyakrabban Himalája sótömbből készülnek. Hasznos, meghitt hanulatot árasztó kiegészítője minden hálószobának, nappalinak, sőt gyermekszobának.

5.990 Ft 3.990 Ft
Cikkszám: TL-383
Mediterrán stílusú, antik bronz színû csillár, narancsos színû, márvány mintázatú üveg búrával. A lámpa belógása a láncszemek kivételével rövidíthetõ. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék.
23.990 Ft 19.990 Ft
Cikkszám: RB-2616
Rábalux Corinna mennyezeti lámpánk kiváló kiegészítője elegáns hangulatú hálóknak.
33.290 Ft 27.590 Ft
Heti ajánlat
Cikkszám: TL-4723

Irányítható fényû mennyezeti lámpa, furnérlemezbõl vágott és festett kalózokkal. R50-es kialakítású halogén és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék.

21.590 Ft 18.990 Ft
Cikkszám: TL-4966

Szürke színû, besüllyeszthetõ lépcsõvilágító lámpa, fröccsenõ víz elleni védelemmel. A besüllyesztõdoboz méretei: 217x120x75mm. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethetõ, amely nem tartozék. IP44-es védelemmel rendelkezik, mely 1 mm-nél nagyobb szilárd testek és fröccsenő víz elleni védelmet jelent.

7.990 Ft 6.690 Ft
Cikkszám: RB-2591
Rábalux Olivia függesztékünk kiváló kiegészítője modern hangulatú hálóknak, nappalinak.
17.990 Ft 15.990 Ft