Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Rendeljen akciós lámpát - megéri

Akciós lámpáinkkal minden helyiség világítását megoldhatja.  A mennyezeti lámpák, falikarok, és csillárokon át az álló- és asztali lámpákig széles választékot kínálunk.  Gyermekszobai lámpák is a legmagasabb minőséget biztosítják, miközben elvarázsolják a legkisebbek birodalmát.

Termék szűrő
Termék ára
Stílus
Szín
Domináns anyag
Fényforrás
Foglalat
IP védelem
Rendezés:
Cikkszám: RB-6045
2.990 Ft 2.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2232
15.990 Ft 5.690 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2234
34.990 Ft 9.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2235
78.990 Ft 18.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

 

Az akciós lámpák vásárlásra csábítják!

Az akciós lámpák azon kívül, hogy funkcionalitásukban verhetetlenek, esztétikumukban felülmúlhatatlanok, még a bekerülési költségük tekintetében is lekörözhetetlenek. Ezek után már nem is kérdés: ez az ajánlat kihagyhatatlan lépés. Ha már régóta tanakodik azon, hogy új lámpával kellene megörvendeztetnie az életét, de valamilyen koholt kifogás folyton közbeszólt, akkor elérkezett az idő, hogy új fénybe helyezze beszerzési vágyát. Ha az anyagiak jelentették a legnagyobb problémát, akkor az akadály végérvényesen elhárult az útjából, vagyis belevetheti magát a sokszínű kínálat vonzó forgatagába.

Milyen típusú lámpa az, amit tökéletesnek ítél? Egyáltalán milyen célból kutat világítótest után? Jelzőfényt keres, olvasáshoz kívánja biztosítani az optimális fényviszonyokat vagy jobbára az esztétikus célok elérése a lényeg?

Bármelyik forgatókönyv szóba jöhet, nincsen jó vagy jobb döntés. A kínálatunkban számtalan modell közül szemezgethet, egyedi igényeinek megfelelően. Ami a termékekben közös az a nagyfokú minőség, mivel ez az a jellemvonás, ami semmilyen körülmények között nem szenvedhet csorbát. A megjelenés tekintetében, azonban mindig az egyedi kritériumok a döntőek, azaz a legjobb, ha csakis saját ízlésére hallgat.

Ezen a területen sem kifizetődő kényszer generálta döntéseket hoznia, vagy olyan, kényelmetlen kompromisszumokat kötnie, amik csak elégedetlenséget szülnek. Az akciós lámpák egyetlen jellemző szűkében állnak, ez pedig a jelentős bekerülési költség. Vagyis anyagi áldozatok nélkül egészen új fényben fürdetheti otthonát, köszönhetően a legújabb, szemeket gyönyörködtető, mégis praktikus szerzeménynek, a tisztán látás jegyében.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról