Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Rábalux akciós lámpák

A legnagyobb Rábalux LED lámpa vásárt az alampa.hu webáruházban találja

A Rábalux jelentősen bővítette kínálatát a LED lámpák, lámpatestek körében. Szinte nincs olyan enteriőr, amelybe ne tudnánk megbízható LED lámpát ajánlani. Akár 20-50% kedvezménnyel szerezheti be kedvenc LED lámpáját. Legyen szó tanulásról, munkahelyről, ház építésről vagy otthoni irodáról, akciós lámpáink között megtalálja az ideális lámpát. A Rábalux LED lámpák, fényforrások megbízható működésüknek köszönhetően 5 év garanciával rendelkeznek. Nem véletlen ez a kitolt garancia idő, mivel a LED lámpák nagyon megbízhatóan üzemelnek, nem melegszenek, hamar elérik az optimális fényerőt.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-1415
3.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2215
72.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2216
77.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2234
34.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2235
78.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-2467
25.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

A legnagyobb év végi lámpa vásárt az alampa.hu webáruházban találja

A Rábalux jelentősen bővítette kínálatát a LED lámpák, lámpatestek körében. Szinte nincs olyan enteriőr, amelybe ne tudnánk megbízható LED lámpát ajánlani. Akár 20% kedvezménnyel szerezheti be kedvenc LED lámpáját. Legyen szó tanulásról, munkahelyről vagy otthoni irodáról, akciós lámpáink között megtalálja az ideális lámpát. A LED lámpák, fényforrások megbízható működésüknek köszönhetően 5 év garanciával rendelkeznek. Nem véletlen ez a kitolt garancia idő, mivel a LED lámpák nagyon megbízhatóan üzemelnek, nem melegszenek, hamar elérik az optimális fényerőt.

A zóna világítás megakadályozza a gyors szem fáradtságot és az általános rossz közérzetet, mivel a tárgyak, szövegek és képek egyszerűen láthatóbbá válnak a közvetlen megvilágítás által.

Nem csak azért van így, hogy maga a munkahely is optimálisan világos legyen az asztali lámpának köszönhetően, de a lámpának még célzottabb felhasználása révén lehetősége nyílik arra, hogy a fényt oda irányítsa, ahol szüksége van rá.
Milyen beállítások fontosak egy asztali lámpa esetében? Van olyan extra, amelyet nem akarsz kihagyni? Itt van egy kis lista a különböző funkciókról:

     - A lámpafej rugalmasan állítható,
     - A lámpatest rugalmasan állítható több beállítási lehetőséggel,
     - Állítható magasságú lámpa,
     - Dimmelhető, szabályozható fényerő = a megfelelő látnivalóhoz testre szabható,
     - Fényszín állítható a vizuális feladat és a személyes érzés alapján,
     - Csíptető segítségével a világítást az íróasztalra lehet helyezni, rögzíteni,
     - Néhány asztali lámpa távirányítóval is működik,
     - Qi technológiával, akár a mobil telefonját is feltöltheti a lámpa segítségével.

 

Rábalux lámpák: tradíciók és korszerű megoldások egyetlen márkától

A márka tervezői igyekeznek időről-időre olyan modellekkel kijönni, amelyek megfelelnek a korszerű követelményeknek, de ugyanakkor magukban hordozzák a tradicionális megbízhatóságát. A Rábalux lámpák egyet jelentenek a megbízhatósággal és a sokszínűséggel. Ha az otthon helyiségeinek megvilágításáról van szó, akkor a mai kor emberének már nem elég az optimális funkcionalitás. Az esztétikum és az enteriőr stílusos alakítása is a világítástechnika függvényében alakulnak.

Rábalux lámpák, a mennyezeti világítástól az asztali modellekig

A Rábalux lámpák között a lakás minden helyiségébe megtalálhatják az érdeklődők a megfelelő eszközt. A mennyezeti világítás alapvető jelentőséggel bír, éppen úgy, mint a helyi használatra szánt megvilágítás. Az olvasó lámpák és a korszerű, lelógós mennyezeti modellek egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek, de azok is megtalálhatják számításukat, akik a hangulatvilágítás irányába mozdulnának. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az íróasztali típusok és a dolgozószobába ideális megoldások egyaránt nélkülözhetetlenek az otthon kényelmének érdekében. A króm függesztékek kifejezetten divatosnak számítanak. Természetesen a sokak gyermekkorából ismert asztali változatok is jó választásnak bizonyulnak - elsősorban a gyermekszobába.

Nem mehetünk el a kültéri világítástechnika mellett sem. A Rábalux lámpák gyártói gondolnak azokra is, akik a házat övező környezetet tennék a megfelelő világítástechnikával biztonságossá és kényelmessé. A változatos anyaghasználat főként beltérben mutatja meg az előnyeit, a speciális kültéri kialakítással rendelkezők pedig az időjárás viszontagságainak is ellenállnak.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek