Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Beltéri világítás, lámpa, csillár, állólámpa, függeszték rendelése

Beltéri lámpáink között megtalálhatóak csillárok, függesztékek, asztali lámpák, állólámpák, de gondoltunk a legkisebbekre is mikor a gyermeklámpák kategóriánkat létrehoztuk. Fali lámpáink sokszínűségében válogathat spotok, képmegvilágító vagy vízvédelemmel ellátott lámpáink közül. Asztali lámpáinkat csoportosítottuk aszerint, hogy Ön a dolgozóasztalára szeretné vagy egyszerűen a helyiségben található komódra helyezi. A függesztékek manapság nagyon népszerűek, ezért függesztékekből nagyobb kínálattal várjuk.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-2234
34.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2235
78.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-2702
28.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4111
33.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-5354
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

A beltéri lámpák új megvilágításba helyezhetik otthonát!

A beltéri lámpák kiválasztása nemcsak praktikus szempontból érdekes és fontos. Természetesen az esztétikai jegyeket sem lehet a szőnyeg alá söpörni akkor, amikor a világításra specializált eszközök beszerzéséről van szó. Ezek a kiegészítők ugyanis markánsan befolyásolhatják környezetének hangulatát, és kézzel fogható harmóniát teremthetnek, ha és amennyiben ideális jellemvonásokkal büszkélkednek.

Mi számít optimálisnak, teheti fel a jogos kérdést. Erre univerzális értelemben vett jó válasz nem létezik, de az egyének szintjén bárki rátalálhat arra, ami elképzeléseihez, elvárásaihoz közel áll. Otthonának atmoszférája az az alap, amire építkezhet. A megvilágítás optikailag nemcsak pozitív irányban módosíthatja  közvetlen környezetének jellemvonásait, ezért fontos a koncentrált, végig gondolt alapokon nyugvó döntés.

Bár sokan úgy gondolják, hogy a kisebb, nagyobb számban alkalmazott fényforrások tágítják a teret, ez nem minden esetben igaz. Az egyéni feltételek itt is érvényre jutnak. Ha önnek egy tágas nappalija van, mely gyakorlatilag lakása fő része, ott könnyedén főszerephez juthat egy mennyezeti lámpa, mely uralkodói fényárban úsztathatja a szoba minden egyes négyzetcentiméterét. A királyi hangulat ezek után nem lehet kérdéses.

A beltéri lámpák nem rabolják az energiáját!

A kínálatunkban megannyi variáció közül válogathat. Ha pusztán az a célja, hogy optimalizálja a fényviszonyokat, akkor a fali, a karos, az asztali, a mennyezeti variánsok mellett még több tucat megoldást is szemügyre vehet. Konkrétabb tervek esetében is bátran támaszkodhat sokoldalú készletünk tagjaira. Minden egyes termékre igaz az energiatakarékos működés, amivel rengeteget spórolhat.

 

Nowodvorski lámpa az otthon bármelyik helyiségébe

A Nowodvorski lámpa népszerűségét a kimagasló minőségének és az elérhető széles választéknak köszönheti. A márka ideális választás a modern otthonokba, de a rusztikus és akár az eklektikus lakberendezési stílushoz is remekül passzol. Miért helyez ekkora hangsúlyt a mai kor embere a világítástechnika kialakítására? Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani akkor, ha a lámpavásárlásról van szó?

Mindegyik Nowodvorski lámpa stílusos kialakítással bír

A beltéri világítás napjainkban nem csupán a megfelelő fényviszonyok megteremtését szolgálja. Szerepe sokkal izgalmasabb ennél. Magában foglalja azt az értéket, amit hozzáad az enteriőr alakításához. Legyen szó akár a nappaliról, akár az otthon más helyiségeiről, a fali karok, mennyezeti lámpák és a napjainkban kifejezetten divatos függesztékek egyaránt befolyásolják azt, hogy milyen hangulat fogadja az embert. A Nowodvorski lámpa nagymestere az utóbbinak, hiszen mind formavilágával, mind változatos színével az igényes terek megvalósításához járul hozzá.

Életünk egy részét az otthon falai között töltjük, ezért korántsem mindegy, hogy az milyen kialakítással és stílussal vár. A téli korai sötétedéskor vagy az esti pihenés, feltöltődés alkalmával nélkülözhetetlen a jól megválasztott világítás. A Nowodvorski lámpa korszerű megoldásokkal, stílusos elemekkel gazdagítja a teret, közben gondoskodik arról, hogy a helyiség fényárban ússzon, vagy igény szerint hangulatfények álljanak rendelkezésre. Fedezze fel az ízléséhez és lakásához leginkább passzoló modelleket!

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek