Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Állólámpa - dekorációs állólámpa

Ezen állólámpáink feldobják otthonát, hiszen méretükből adódóan látványos kiegészítők lehetnek. Helyezze oda állólámpáját ahol a legnagyobb szüksége van rá. Kiváló ár-érték arány jellemzi az állólámpákat. 

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-4019
37.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4077
49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-4328
39.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4329
39.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4554
49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Állólámpa: stílusok és hangulatok

Az állólámpa régóta a helyiségek szerves részét képezi. Bár idővel újabb és újabb design számít divatosnak, de az alapvető funkciójukat illetően nem változtak ezek a berendezések. A sokszor olvasókarral ellátott típusok kiválóan megállják a helyüket a nappaliban, a dolgozószobában. A jól megválasztott darab a hálószoba stílusos elemévé is válhat. Minek köszönhetik népszerűségüket a hangulatfényeket is biztosító lámpák? Hogyan érdemes elhelyezni?

Állólámpa - esztétikum és funkcionalitás egyben

A mai kor embere jelentősen többet vár el egy lámpától, mint az korábban jellemző volt. A megfelelő fényviszonyok megvalósítása mellett, a stílusteremtésben is kiemelt szereppel bírnak a világításra alkalmas eszközök. Nem véletlen, hogy az állólámpa beszerzésekor a korszerű megjelenés is lényeges. Az enteriőr központi elemévé váló darab magára vonhatja a figyelmet, így alapvetően határozza meg a lakberendezés stílusát, a tér hangulatát. Legyen szó akár modern otthonokról, vagy a klasszikus berendezéssel ellátott terekről, a minőségi modelleknek köszönhetően hangulatos fények varázsolhatóak a falak közé.

Az állólámpa nemcsak a nappali elmaradhatatlan eleme, hanem remek választásnak bizonyul a hálószobában, az étkezőben és a dolgozószobában is. A helyi megvilágítás olvasókarral is elérhető, így a kanapé mellé helyezve, az olvasáshoz, munkához, tanuláshoz is ideális környezetet teremt. Ne feledje, az alkalmazott világítástechnika a fényviszonyokon túl, a design a mindennapokba illesztéséről is szól!

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek