Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Állólámpa - fényerőszabályzóval

Ezen lámpáink legfontosabb tulajdonsága, hogy az izzó fényerõszabályzóval kapcsolható, így alkalmasak általános- és hangulatvilágításra is.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:

A fényerőszabályzós lámpa a legokosabb állólámpa

Ma már a világítás iparban is megjelentek az okos technikai megoldások, ezek egyik képviselője a fényerőszabályzás. Praktikus dologról beszélünk, mely nem csak a pénztárcánkat óvja a felesleges kiadásoktól, hanem például a szemünket is megkíméli a túl erős fénytől. Az sem mellékes szempont, hogy több generáció együtt élése esetén a konfliktus forrásként felmerülő tv nézés, olvasás, játék háromszög egyik tagjáról sem kell lemondania a korosztályoknak. Mivel az állólámpa fényerejét szabályozhatjuk, kiválóan lehet a nappali kanapén kellemesen pihenni, míg párunk kedvenc könyvét olvassa a fotelben ringatózva. Beállítja a kívánt fényerőt, azt amely neki még épp megfelelő a szem kímélő olvasáshoz, miközben senkit sem zavar a pihenésben. Egy szobában több különböző tevékenység is folytatható egy időben.

 

A fényerőszabályzós állólámpa szemet gyönyörködtet

A fényerőszabályzós állólámpa multifunkcionális választás. Miért? Azért, mert egyszerre alkalmas hangulatvilágításra és általános használatra. Az izzók működése könnyedén szabályozható, ezáltal a fényerő beállítása nem okozhat semmiféle nehézséget.

A fényerőszabályzós állólámpa mindennek fejében impozáns látványt nyújt. Bármelyik helyiség ékes kiegészítőjévé válhat. A méreteiből adódóan könnyen elhelyezhető a lakásban. Öltözteti a teret, és nem csupán az általa kibocsájtott fénnyel, hanem a dekoratív megjelenésével is. A fényerőszabályzásnak köszönhetően sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé. Évszakhoz, napszakhoz, sőt, hangulathoz is igazítható a fény ereje, így aztán a nem mindennapi látvány tovább fokozható. Nappaliban vagy hálószobában egyaránt jó szolgálatot tehet. Igényli a teret, ugyanakkor kisebb alapterületű helyiségeket is képes feldobni pusztán a jelenlétével. Amennyiben érvényesülhet a kisugárzása, úgy garantáltan pozitívan befolyásolja az atmoszférát és vele együtt az összhangot.

Célszerű olyan variációra voksolni, ami a külső stílusjegyeivel jól igazodik a szoba hangulatához. Ugyanakkor az is vitathatatlan tény, hogy a különlegessége abban is tetten érhető, hogy egymagában képes átalakítani, átformálni a teret. Így akár egy új stílus bevezetőjévé is válhat. A beépített led fényforrással ellátott fényerőszabályzós állólámpa ráadásul keveset fogyaszt, azaz amikor ereje teljében világít, akkor sem teszi próbára az áramszámlálót. Designos kialakításával bármelyik modern otthonban jól mutat, de a klasszikusabb formák kedvelői is megtalálhatják a palettában a hozzájuk maximálisan illő darabot.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek