Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Állólámpa olvasókarral - alampa.hu

A nagyon praktikus olvasókaros állólámpáinkat kiváló minőségben és kedvező áron kínáljuk. Nincs szüksége a lámpa teljes fényerejére? Használja csak az olvasókar funkcióját! Spóroljon energiát, pénzt, de egyúttal elmerülhet kedvenc regényében, magazinjában.
Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-4019
37.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4059
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4067
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-4068
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-4077
49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-4554
49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-5739
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Az állólámpa olvasókarral duplán praktikus választás

Az állólámpa olvasókarral hamisítatlan 2 az 1-ben megoldás, aminek a segítségével egyetlen lámpatest közbenjárásával két különböző típusú fényforrással gazdagíthatja az életét és az életterét. Célszerű a lakás érintett helyiségének hangulatához igazítani a döntést. Nem mindegy, hogy a közvetlen környezetben milyen fajtájú, színű textíliák jutnak főszerephez és természetesen a berendezési tárgyak megjelenése sem szőnyeg alá söpörhető tény.

Az állólámpa olvasókarral az a fajta kivitel, ami több színben és megannyi anyag felhasználásával elérhető. A szatén például az egyik leggyakoribb variáció, míg a krómozott, bronz vagy éppen ezüst árnyalatok a legkeresettebbek. Ami a kategória tagjainak óriási előnye, hogy egyrészt állólámpák, tehát képesek bevilágítani az egész teret, az erős fényükkel minden részletet felfedve. Másrészt olvasólámpák, azaz, ha nincsen szükség a maximális fényerőre, akkor elegendő az olvasókaros részt használni. Esti olvasgatáshoz, rejtvényfejtéshez, kötéshez, horgoláshoz tökéletes alapként szolgálhatnak, hiszen ezekben az esetekben nincsen szükség brutális fényhatásra. Magyarul egyetlen lámpával minimum kétszeresen jól járhat, ráadásként, túl a praktikus pozitívumokon, az szemeket gyönyörködtető jellemvonások is említésre méltóak.

Sosem érdemes megfeledkezni ugyanis arról, hogy a lámpa öltöztet: a fényével és a megjelenésével egyaránt. Az állólámpa olvasókarral már csak ezért is annyira jó döntés. A kisugárzása adott és nem hagyható figyelmen kívül, miközben a hasznos tulajdonságai is szót kérnek maguknak a mindennapokban.

 

Az olvasókaros állólámpa előnyei

Az olvasókaros állólámpa nagyon praktikus lámpa, mert a kényelmet helyezi előtérbe. Szinte minden alkatrész amiből a lámpa készült a hosszútávú használhatóságot sugározza a felhasználó felé. Az egyszerű állólámpáktól eltérően, funkcióját tekintve nem csak kiegészítő fényforrásként tekinthetünk e lámpára, hanem a nappaliban, hálószobában külön olvasósarok megvilágítását is lehetővé teszi. Mondhatjuk, hogy lámpa a lámpában. A lámpa fő fényforrása, ami általában felfelé világít, külön kapcsolható az olvasókartól, elősegítve az energiatakarékos használatot. Az olvasókar szinte minden kivitel esetében szabadon állítható, forgatható, a kívánt szögben, irányban. A legtöbb lámpánál nem csak a fény iránya szabályozható, hanem a fény ereje is. Kiváló kiegészítő, kényelmi funkció az olvasókar fényerejének állítása. Legjobb, ha a kezünkben tartott könyvre irányítjuk az olvasókart. Így kaphatunk ideális fényerőt és míg párunk a tv-t nézi, míg anélkül, hogy őt ebben zavarnánk, kényelmesen olvashatunk. Irányítsuk oda a fényt, ahol a leginkább szükségünk van rá, kíméljük szemünket!

Rábalux Action állólámpa
A legnépszerűbb olvasókaros lámpacsalád a Rábalux ACTION állólámpái. Divatos, trendi színekben kapható vázzal - fehér, króm, lila, bronz, arany - és modern formájú felső burával készül. Kiváló ár-érték arány jellemzi ezt a lámpacsaládot.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek