Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Érintőkapcsolós asztali lámpa

Munka, tanulás, irányfény? Egy asztali lámpának számos funkciója lehet. Az érintőkapcsolós lámpák praktikus használata megkönnyíti a hétköznapjait. Ráadásul a LED lámpás kivitelű lámpák hosszabb élettartamot garantálnak!

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:

Asztali lámpa: korszerű megoldások az íróasztalokra

Ha az asztali lámpa kerül szóba, akkor legtöbben az íróasztalra, dolgozószobára asszociálunk. Nem véletlen, hiszen rendszerint a tanuláshoz, munkához használja a mai kor embere ezt a világítástechnikát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tényleges funkcionalitáson túl, a korszerű megjelenés és design is kiemelt szereppel bírnak a választáskor. Az online rendelés lehetővé teszi, hogy néhány kattintással hozzájusson az új kedvencéhez, ami a lakberendezés tekintetében is kiemelt jelentőséggel bír.

Asztali lámpa állítható fényerővel

Az asztali lámpa ma már nem azt jelenti, mint gyermekkorunkban. Akkoriban általában hasonló típusok kaptak helyet mindannyiunk szobájában. Napjainkban a letisztult megjelenés és a korszerű kivitelezés a leginkább lényeges. A mai kor embere szeretné, ha kis helyet foglalna el a választott lámpa, ugyanakkor a megfelelő fényviszonyokat biztosítaná a munkához, olvasáshoz. Legyen szó a gyermekszoba berendezéséről vagy a dolgozószoba korszerű kialakításáról, az érintőkapcsolóval ellátott, állítható fényerővel rendelkező modellek kitűnő szolgálatot tesznek a mindennapokban.

A modern és a klasszikus lakberendezési stílushoz egyaránt megtalálható a minden szempontból ideális asztali lámpa. A fekete és a fehér színek mellett, a vidám, pirossal kombinált megoldások, vagy az elegáns ezüst-fehér színek egyaránt visszaköszönhetnek. Az online elérhető világítástechnika minden korábbinál szélesebb választékkal várja mindazokat, akik ezen a területen is a legtöbbet hoznák ki az otthonukból.

 

A LED olvasólámpa fényt csempészhet a mindennapjaiba!

A LED olvasólámpa új fényben tüntetheti fel az asztalára kerülő dokumentumokat, tárgyakat vagy éppen az éjjeli szekrényére helyezett könyveket. A LED technológia azon túl, hogy a gazdaságos működés záloga, még a hosszú élettartam garantálásában is az élen jár. Ez bizony olyan pozitívum, ami elsőbbséget élvez, lévén a lámpa azon túl, hogy praktikus funkciókat tölt be, kétségtelenül esztétikus kiegészítő is egyben.

Ha egyszer rátalált arra a modellre, ami minden tulajdonságával összhangot képvisel az elvárásaival, akkor nyilvánvalóan jó hír, hogy vélhetően határozottan hosszú ideig élvezheti ezt a nehezen megszerzett, ám annál élvezetesebb, látványosabb harmóniát. Egy olvasólámpa számos szerepet tölthet be közvetlen környezetében. Jelzőfényként ragyoghat a hálószobájában, dolgozójában az asztali világításával szolgálhatja munkáját vagy éppen hálójában, kedvenc kötetét varázsolhatja a napfénynél is világosabbá. Megannyi funkció, ami egyetlen lámpához köthető, hát nem varázslatos ez a sokoldalúság? Mindennek tetejében az esztétikum sem szenved csorbát, a szemeket gyönyörködtető kialakításnak köszönhetően.

Melyik modell áll a szívéhez közel?

Az a LED olvasólámpa a tökéletes döntés, ami stílusjegyeivel egy az egyben illeszkedik közvetlen környezetéhez, és maradéktalanul megfelel minden felmerülő igényének. Nem érdemes abba a hibába beleesnie, hogy kényszer szülte elhatározás vagy kényelmetlen kompromisszum következtében olyan kiegészítővel gazdagodik, ami végül nem nyeri el a tetszését, vagyis amire nem tud jó szívvel tekinteni. Mert ennek úgyis az a vége, hogy újra kutatni kezd az “igazi” fényforrás után. A legjobb, ha ezt a felesleges kitérőt megspórolja önmagának és elsőre olyan lámpa mellett voksol, mely helytáll ízlése reflektorfényében.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek