Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Csillár - kedvező áron, kiváló minőségben

A tökéletes nappali vagy hálószoba elképzelhetetlen egy stílusos, formájában, színében harmonizáló csillár nélkül.
Engedje szabadra képzeletét, válasszon a legfinomabb anyagú és stílusú csillárokból a Lámpa.hu webáruházban.

Kérdése van? Jelezze bizalommal! Csillár szakértő ügyfélszolgálatunk örömmel segít:
Mobil: +36 30 5000 285
Mail: info@alampa.hu

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-2271
52.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-2779
39.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-3218
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-3297
39.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-7079
75.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-7135
58.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

A csillár csillogása pótolhatatlan érték

A csillár a termek dísze, a plafonok királynője, a helyiségek megvilágítója, a fénypászmák élharcosa. Túlzásnak tűnhetnek ezek a jelzők, de ami igaz az igaz. Függetlenül attól, hogy nappaliról, hálószobáról vagy étkezőről van szó, a többágú vagy éppen kristály variáció ragyogó fénybe vonhatja a teret.

Milyen típusú csillár való Önnek?

Ez kizárólag az egyéni ízlésétől függ. A 2-5 ágú variációktól kezdve a kristály típusokon keresztül zárva a függesztékekkel, számtalan alternatíva elérhető. Ami az összes variánsról egyaránt elmondható, az a stílusosság. Persze ez első ránézésre is kiválóan látszik.

A fényforrás milyensége nagymértékben befolyásolhatja azt a teret, amelyet megvilágít. Ez még egy egyszerűbbnek mondható asztali lámpáról is elmondható. Ám a plafon ölelésén keresztül érkező fénycsillámok a kategória csúcsát képviselik. Azonnal magukra vonják a figyelmet, vonzzák az érdeklődő, elismerő tekinteteket, és persze szemet kényeztető, mindent megvilágító fénybe vonják a teret.

Az esztétikusságon túl, természetesen lényeges a maximális praktikum elérése is. Ehhez pedig jó, ha számon tartja az érintett helyiség nagyságát, belmagasságát, és hogy mennyire erőteljes fényárban kívánja fürdetni a környezetét. Ha ezeket a kritériumokat sorra veszi, akkor végül nemcsak látványos, de maradéktalanul hasznos kiegészítővel gazdagíthatja az életét és az életterét.

A csillár stílusa a helyiség és az oda betérők hangulatát is befolyásolja

Alapvetően senki sem úgy lép be egy szobába, hogy a plafonra szegezi a tekintetét. Viszont ennek a különleges lámpatípusnak olyan nagy a vonzereje, hogy felhívás nélkül is felfelé irányítja a figyelmet. Éppen ezért, az a harmónia, amit képvisel, összhangot alkot a közvetlen közegével is.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek