Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

2-es spot lámpák

Párban mindig jobb! Ez talán az izzók számára is igaz, a 2-es spot ok esetében biztosan. Alacsony költség, megbízható fényerővel párosulhat.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:

Hogyan helyezhetem el helyesen a mennyezeti spotlámpákat?

Alapvetően meg kell kérdezned magadtól: az egész helyiséget meg szeretnéd világítani? Vagy elegendő a szobában található tárgyakat, valamint a festményeket és fényképeket néhány számodra különleges emberről? Az első esetben minden bizonnyal több reflektorra lesz szükség: természetesen nem lehet velük csak egy helyiséget megfelelően megvilágítani. Kifejezetten előnyös és ajánlott a spot lámpákkal megvilágítani veszélyes helyeket is, például ablakpárkányokat és a ház körüli lépcsőket. Tipp: senki sem szeretne megvakulni a spot lámpák erős fényétől. Egy rosszul beállított spot lámpafej nemcsak kényelmetlen, de akár veszélyes is lehet. Például, ha egy lépcsőházról van szó. Tehát igazítson mindent a lehető legbiztonságosabban, figyeljen a fény irányára.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek