Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Konyhai függeszték

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:
Cikkszám: RB-4568
8.690 Ft 2.890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Konyhai lámpa: teremtsen stílust a megfelelő világítástechnikával!

A konyhai lámpa elsősorban a megfelelő fényviszonyok megteremtésében játszik szerepet, de az aktuális trendeket követve, nem mehetünk el annak stílusa, jellege mellett sem. Ezen két funkció szoros egységet képez, hiszen a lakberendezés szerves részét képezi az, hogy milyen függesztékek, lámpák kapnak helyet ebben a gyakran használt helyiségben.

Nem ritka, hogy a nap folyamán csak reggel és este gyűlik össze a család a konyhában, amikor a fényviszonyok még vagy már nem megfelelőek. A konyhai lámpa kiválasztásakor és elhelyezésekor tehát kiemelt jelentőséggel bír a helyiség méretéhez és kialakításához passzoló darabok megtalálása. Ugyanakkor a stílus, a megjelenés sem elhanyagolható, ez ugyanis a hangulatra, az enteriőr alakítására van lényegi hatással.

Konyhai lámpa trendek

A világítástechnika trendeket igen nehéz anélkül szemlélni, hogy ne vennénk figyelembe a helyiségben megtalálható tárgyakat, az ott uralkodó stílust. Nem véletlen, hogy a konyhai lámpa esetében is lényeges az a tér, amelyikben majd elhelyezésre kerül. A függesztékek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, amelyek között a klasszikus fehér és fekete színek éppen úgy megtalálhatóak, mint az antik vagy például a mediterrán hatást keltő darabok.

A modern megoldásokon túl, a különleges lámpák is kifejezetten keresettek. Egy jól megválasztott darabbal az egész helyiség stílusát meghatározhatjuk és a kiszemelt konyhai lámpa azonnal magára vonja a figyelmet. Az online kínálat minden korábbinál szélesebb. Érdemes lakásfelújítás alkalmával kihasználni az előnyeit.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek
Cikkszám: 69837
8.990 Ft 8.490 Ft
Raktáron
Cikkszám: TK-2755
113.690 Ft 90.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: PS-D030-45-46-sötétmelírszürke
1.900 Ft 1.690 Ft
Raktáron
Cikkszám: 77899
19.990 Ft 18.990 Ft
Raktáron