Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Munkapult megvilágítás

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:

Konyhapult világítás: egyszerű és stílusos

A konyhapult világítás kiválasztására érdemes kiemelt hangsúlyt helyezni. Ez az a helyiség, ahol a család sok időt tölt. Ha nem is mindenki a sütés-főzés apropóján, de a reggeli kávézás és egy gyors harapnivaló elkészítése gyanánt mindenki megfordul itt. Napjainkban a világítástechnika nem pusztán a fényviszonyok alakítására szolgál, hanem a hangulatteremtés eszközeként is tekintünk arra. Nem véletlen, hogy a konyhapult világítás elhelyezése és helyes megválasztása mindig lényeges döntés.

Konyhapult világítás - hasznos és hangulatos egyszerre

Ahány konyha, annyiféle stílus. Van, aki kifejezetten a mediterrán megoldásokat és a konyhaszigetet részesíti előnyben, más az otthon egyéb helyiségeihez alakítja mind színben, mind stílusban a konyhát. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a mennyezeti világítás alapvető. Ez a teljes teret megvilágítja, ami elmaradhatatlan, főleg a téli hónapokhoz közeledve. Természetesen nem hiányozhat a konyhapult világítás sem, ami helyi fényforrásként áll rendelkezésre.

Akár egészen modern, mégis letisztult megjelenéssel bíró, sínrendszeres lámpafejek is kerülhetnek a munkapult fölé. Ezek praktikusságához kétség sem férhet, de a fix megoldás is kitűnő választásnak bizonyul. Ez utóbbi tulajdonképpen bármilyen konyhában megállja a helyét, az otthon stílusától, berendezésétől függetlenül. Az online rendelés nemcsak a kényelem miatt érdemel figyelmet, hanem a rendkívül széles választék apropóján is, amiben mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot.

 

A konyhapult világítás télen különösen hasznos

A konyhapult világítás nem hiányozhat a konyhában alkalmazott világítástechnikai megoldások közül. A mesterséges fényviszonyok optimális megvalósítása a téli hónapokban különös jelentőséggel bír. Ilyenkor korán sötétedik és gyakran már délután 4 órakor szükség van a kiegészítő világításra. A konyha egyébként is az a helyiség, ahol még este, sőt, akár éjszaka is megfordulnak a családtagok.

Hangulatfények a konyhapult világítás révén

A konyha a sütés-főzés helyszíne. A téli hónapokban rendszerint több időt töltünk itt, mint máskor. Az ünnepi finomságok mellett, a hétvégi desszertek, a karácsonyi mézeskalács és a sültes tálak is itt készülnek. Borongós időben napközben is kitűnő szolgálatot tesz a konyhapult világítás. A speciális kialakításnak köszönhetően, a teljes felület megvilágítás alá kerülhet, így a mennyezeti lámpára nincs mindig szükség. Tény, hogy a helyiség teljes világítástechnikai rendszeréhez nélkülözhetetlen a mennyezetre alkalmas típusok beszereltetése is.

Ne feledkezzünk meg a konyhapult világítás mellett, az étkezőasztal feletti fényekről sem! A függesztékek kifejezetten divatosak, de a hagyományos mennyezeti lámpa mellett is letehetjük a voksot. A lényeg az, hogy a teljes enteriőrt bevilágító lámpákon túl, a hangulatvilágításra is helyezzünk hangsúlyt. A családi, baráti összejövetelek elmaradhatatlan része ez. Egy jó választással a stílusos lakberendezés és a hangulatteremtés érdekében is sokat tehetünk. Az év végi ünnepekkor mindez az otthonosság érzetét is magával hozza.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek