Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

40-es méret

Rendezés:
Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Tavaszi akció
Cikkszám: RB-5031

A fém és üveg kombinációjából készült modern stílusú Aviana függesztéket azok figyelmébe ajánljuk, akik szívesen választanak modern otthonukba különleges, feltűnő kiegészítőket. A fehér és bronz színű, fém lámpatestet átlátszó üvegbúrák és kerek, fehér dísztalp egészítik ki.

69.990 Ft 26.580 Ft
Cikkszám: RB-5607

A Rábalux Mackenzie mennyezeti lámpa stílusára az indusztriális stílus a jellemző. 

16.490 Ft 11.873 Ft
Cikkszám: RB-5435

A Rábalux Rob LED mennyezeti lámpa beépített LED fényforrást tartalmaz, csillogó effekttel is világít, ha szükséges egy kiváló hangulat. A lámpa 4000 Kelvines, azaz természetes fehér fénnyel világít. Fényerőssége 1400 lumen. 

6.990 Ft 6.290 Ft
Cikkszám: RB-2657

A Rábalux Lois mennyezeti lámpa beépített LED fényforrást tartalmaz, mely természetes fehér fénnyel világít. 

8.590 Ft 7.790 Ft