Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Kerti lámpa

Praktikus kerti lámpák – hangulatos fények

Egy jól kiválasztott kerti lámpa lehetővé teszi, hogy kültéri tevékenységeinket a játéktól a fürdőzésen és egyéb sportokon át a kerti munkáig és sütögetésig, naplemente után is zavartalanul folytathassuk. A praktikus célok mellett a lámpák stílusos díszítőelemként is funkcionálnak, és a kültéri fények otthonossá, hangulatossá varázsolják környezetünket. Tekintse meg széles választékunkat, és rendelje meg az igényeinek megfelelő, letisztult, modern stílusú vagy díszesebb modellt kedvező áron!

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-8201
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8202
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8270
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-8271
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8680
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8617
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8716
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-8717
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Kerti lámpák? Itt az ideje a korszerűsítésnek!

A kerti lámpák nemcsak a télen tapasztalt korai sötétedés esetén kerülnek középpontba, hanem a nyáresti programokkal összefüggésben is. Nem véletlen, hogy sokan éppen a tavasztól induló szezonban döntenek a kültéri lámpák korszerűsítése, lecserélése mellett. A választék minden korábbinál szélesebb és akár napelemmel működő megoldásokban is gondolkodhatunk.

Alapvetően azonban elmondható, hogy a mai kor embere inkább biztosra megy és nem szívesen teszi függővé a kültéri világítástechnikát az aktuális időjárástól. Melyek a leginkább keresett lámpák akkor, ha az otthont övező környezetről van szó? Mit érdemes mindenképp beszerezni, ha újszerű világítást szeretne látni kültéren?

Kerti lámpák a fali megvilágítástól a kandeláberekig

Legyen szó a beltéri lámpákról vagy a kerti típusokról, a stílus és a funkcionalitás szorosan összekapcsolódik. A kerti lámpák megfelelő fényviszonyokat teremtenek akkor, ha a természettől ezt már nem kapjuk meg. Hasonlóan a beltéri megoldásokhoz, itt is lényeges a hangulatos fények megvalósítása. A kerti kandeláberek kifejezetten divatosnak számítanak, de a növények közé helyezhető dekorációs lámpák előnyei mellett sem mehetünk el.

A lépcsővilágítás, valamint a kapubeálló területén elhelyezett süllyeszthető világítás egyértelműen a funkciójuk miatt érdemelnek figyelmet, persze nem mindegy az sem, milyen összkép fogad a kertbe lépve. A kerti lámpák kiválasztásakor minden esetben érdemes ügyelni arra, milyen célt fog szolgálni és hová kívánjuk elhelyezni azt.

 

A kerti lámpa jól mutat édenkertje kapujában!

A kerti lámpa megválasztása nem olyan egyszerű feladat. Egyrészt lényegesek a fizikai paraméterek, amikhez hozzá tartozik az is, hogy a kiszemelt konstrukció milyen mértékben világítja be, és meg a teret, mennyire képes ellátni a funkcióját. A praktikus jellemvonások tehát vitathatatlanul fontosak. Nem lehet egységesen, univerzálisan egyetlen modellt kikiáltani tökéletesnek, hiszen minden egyes udvar, kert más és más. Itt jön képbe az egyéni prioritás. Önnek mi a leginkább mérvadó akkor, ha a lámpa vásárlására gondol? Másrészt nem lehet elmenni szó nélkül az esztétikusság, mint kritérium mellett.

A kertjébe kihelyezett világítótest mindenki számára hirdeti, nem csak a fényt, hanem a szépségét. Ez még akkor is lényeges részlet, ha önt a legkevésbé sem érdeklik a szomszédok, és a kíváncsiskodók. Kertje hangulatát, azonban markánsan befolyásolhatja egyik oldalról annak megvilágítása, másik részről pedig a lámpa látható kisugárzása. Olyan kellékben érdemes gondolkodnia, mely nemcsak éppen jó, hanem pont tökéletes. A harmónia így pillanatok alatt megteremthető, aminél nincsen nagyobb érték.

A kerti lámpa funkcionalitása

Alapvetően megannyi igény létezik a kertre specializált eszközök választásánál. Akad, aki egyetlen ösvényt kíván fényárban úsztatni, míg más kizárólag a teraszát szeretné megvilágítani. Megint más a parkolást, garázsba beállást kívánja megkönnyíteni, de az sem ritka elvárás, hogy a lámpa fényes társként hangulatosan emelje a grillezések fényét.

A fenti példákból kitűnően látszik, hogy mindenek előtt érdemes tisztáznia, hogy milyen szerepben képzeli el legújabb szerzeményét, hogy aztán fényt deríthessen a sikeres beszerzés részleteire.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek