Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Bejárat megvilágító függeszték és mennyezeti lámpa

Bejárat megvilágító lámpáink között népszerűek a függesztékek és mennyezeti lámpák. A klasszikustól a modernig, az egyszerű lámpától a díszesig sokféle kültéri lámpát kínálunk. A kerti, kültéri lámpák 90%-át raktárról szállítjuk, amennyiben kérdése lenne, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat: 30/243-0007

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:
Cikkszám: RB-8716
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-8207
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8717
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-5810
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-7818
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

A kültéri lámpa vadonatúj fénybe vonhatja a kinti környezetét

A kültéri lámpa kínálatának sokszínűsége akár el is bizonytalaníthatja, ha új megvilágításba szeretné helyezni az udvarát, és most teszi meg az ehhez vezető első lépéseket. A bejárati ajtó fölé tervezne lámpát? Esetleg a garázsbejáróhoz? A lépcsőket hangsúlyozná ki az esti sötétség beköszöntével, vagy egyszerűen hangulatvilágítással tenné fel az i-re a pontot?

Bármelyik forgatókönyv megvalósítható, a megfelelő technikai háttér biztosításával. Álló, függő vagy süllyesztett? A közkeletű kérdés adott, milyen típusú világítástechnika a praktikus döntés az otthona esetében? Mert, ami az egyik udvarban logikus, jól mutató elhatározás, az a másikban problémás lehet, kényelmetlen és a legkevésbé sem esztétikus. A célok sem egyformák. Ha hangulatvilágításra vágyik, akkor kizárólag a látványelemek a lényegesek. Ezzel ellentétben, ha konkrétan a jobb látási viszonyok érdekében kívánja fényárban úsztatni a kertje egy részét, akkor komolyabb tervezést igényel a kivitelezés.

Mennyire fokozza a fényszennyezés mértékét a kültéri lámpa? A családi házaknál nem mindegy, hogy az éjszakai sötétséget milyen mértékben töri meg a mesterséges fény. A mai technológiai innovációk lehetővé teszik a gazdaságos üzemelésű rendszerek kiépítését. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a kültéri lámpa energiatakarékos módon üzemeltethető. Hanem azt is, hogy az érzékelői segítségével kizárólag akkor lép működésbe, amikor a fénypászmákra ténylegesen szükség van. Így kizárhatóak az akaratlan, hosszas megvilágítások, amik nem praktikusak és persze jócskán megterhelhetik a villanyóráját. A tervezés és megvalósítás fázisában érdemes környezetvédelmi és energiahatékonysági szempontokat is figyelembe venni, a közjó és a saját érdekében.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek