Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Homlokzat világítás

A homlokzat világításhoz is számtalan ötletünk van! Haza felé vezető fényre van szüksége, vagy a teraszt szeretné kiemelni egy hangulatos fénnyel? Válogasson bátran, minden termékre minimum 1 év garanciát vállalunk!

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-8201
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8202
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8270
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-8271
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8680
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8617
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8717
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-7127
8.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-8203
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: TL-3408
26.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

A kültéri fali lámpa a homlokzat pazar megvilágítója

A kültéri fali lámpa tökéletes alternatíva, ha a homlokzat megvilágítását kívánja jól látható módon megoldani. Ha szívesen gyönyörködne a hazafelé hívogató fénypászmában, akkor ez a variáció kétségtelenül helytálló ötlet. A terasz, az erkély is látványossá tehető egy-egy világítótest segítségével. Valójában kizárólag az egyéni elvárásaitól függ, hogy végül milyen világítástechnikai variációra voksol.

Mire érdemes figyelnie túl az esztétikumon? Nyilvánvalóan, amikor kinti megvilágításról van szó, akkor azonnal előkerülnek a látványtervek. Ez kihagyhatatlan lépés, hiszen a világítótestek közbenjárásával konkrétan meghatározhatja, hogy mit és hogyan kíván fényben úsztatni. Ám túl a szépségen, azért akadnak egyéb, lényeges tényezők, amikre szintén ildomos hangsúlyt fektetnie. Az energiatakarékosság olyan jellemvonás, ami mind rövid-, mind hosszútávon megtérülővé varázsolhatja a beruházását. Nem mindegy természetesen, hogy a kiépített világítás mennyi energiát emészt fel. Van az a pénz, ami már tolerálhatatlanul sok, még a szemeket gyönyörködtető végeredmény ellenére is. A környezetvédelem egyik alapvető pillére az energia gazdaságos felhasználása. Ezen túl a fényszennyezés mértékére is jó, ha odafigyel. Hiszen, ami Önnek látványos és egyedi, az lehet, hogy a szomszédságnak zavaró, kellemetlen. Az arany középút preferálásával viszont olyan összhangot alkothat, ami kompromisszumok nélkül, mindenkinek megfelel.

Mennyire ellenálló a kültéri fali lámpa? A strammság elengedhetetlen jellemző ezen a téren. Nem a külső mechanikai, fizikai behatások a legveszélyesebbek, hanem az időjárási viszontagságok. A kültéri fali lámpa éppen ezért masszív kialakítású, strapabíró szerkezetű, azaz ténylegesen használatra teremtetett.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek