Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Kültéri állólámpa

Kültéri állólámpákkal vigyen fényt a kerti partiba, medencézésbe, sütögetésbe, hogy naplemente esetén is élvezhesse a jó időt a család! Modern vagy klasszikus állólámpa? Ön dönt, amit tudnia kell, hogy a NORLYS kültéri állólámpák 90%-ára 5 ÉV GYÁRTÓI GARNACIÁT BIZTOSÍTUNK! Nem dönthet tehát rosszul, hosszútávú megoldás a kert és kültér megvilágításához.

Termék szűrő
Termék ára
Stílus
Szín
Domináns anyag
Fényforrás
Foglalat
IP védelem
Rendezés:
Cikkszám: TL-6976
28.890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

A kültéri állólámpa minden kert-imádó álma

A kültéri állólámpa két feladatkört is teljesít, mégpedig kifogástalan végeredménnyel. Egyrészt nagyszerű megvilágításba helyezi az udvar egyes részleteit, részelemeit (bokrok, sziklák, fakoronák, járdák stb.), másrészt optimális fényviszonyokat teremt a kinti tartózkodáshoz a napnyugtát követően.

Ez különösen a tavasz, nyár beköszöntével válik prioritássá, amikor a kellemes időjárás, a végre egyáltalán nem borzongató hőmérséklet szinte csábítóan hat a lakásban, házban élőkre. Na meg persze az esetlegesen vendégségbe érkező családtagokra, barátokra.

Mennyire giccses megoldás a kültéri állólámpa telepítés? Sokan tartanak attól, hogyha kinti lámpában, világítástervezésben gondolkoznak, azzal túllőnek a célon. Illetve, hogy végeredmény túlzóvá, giccsessé válik, ami egyáltalán nincs összhangban a letisztultsággal vagy éppen a nemes értelemben vett egyszerűséggel. Nos, ettől egy pillanatig sem kell rettegnie, ugyanis az ideális fénykialakítás a legkevésbé sem túlzás. Sőt! Kifejezetten ízléses, elegáns körülményeket teremthet a kertjében, amelyből egy csapással, pontosabban egy megvilágítással édenkertet varázsolhat.

A stílusosság csak döntés kérdése Ha a közvetlen közegében még nem szokás a kültéri állólámpa Napnál is világosabb pozitívumainak kiaknázása, akkor itt az idő, hogy stílust és ezzel együtt szokást teremtsen! Ha pedig nem Ön az első, aki a megvilágítás elegáns módjára voksol, akkor olyan konstrukcióval rukkolhat elő, ami rávilágíthat a kinti fényviszonyok megálmodásának és megvalósításának lényegére: az ízlésesség és a merészség együttesen - pláne kültéri állólámpával variálva, szemmel látható csodára képes.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek
Cikkszám: NL-9953016
137.390 Ft 127.890 Ft
Raktáron
Cikkszám: RB-5662
15.990 Ft 14.390 Ft
Raktáron
Cikkszám: PS-7193N-40-fekete
5.400 Ft 4.390 Ft
Raktáron