Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Kültéri lámpa rendelése - a kerttől a teraszig

Kültéri fali lámpák – biztonságos otthon

Otthonunk és kertünk kültéri megvilágítása biztonságérzetet teremt, meghitté teszi környezetünket, és természetesen biztosítja számunkra, hogy este is ugyanúgy folytathassuk megszokott tevékenységeinket a szabadban. Széles választékunkban különböző stílusú, méretű és kivitelezésű - modern és díszesebb kültéri fali lámpákat is kínálunk a homlokzat, a kocsibejáró, a terasz, a lépcső, medence és a kert egyéb részeinek hangulatos vagy célszerű megvilágítására. Böngésszen kedvére, és találja meg a célnak megfelelő modellt kedvező áron!

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-8767
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8201
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8207
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8271
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8346
15.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8680
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8716
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-8717
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: TL-6976
35.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

A kültéri lámpa funkcionalitása

A kültéri lámpa milyensége roppant fontos részlet, aminek megállapítására érdemes nagy figyelmet, és elegendő időt szentelnie. Igazság szerint a megvilágítással kapcsolatos technikai elemek kiválasztása nem egyszer sietséget generál a vásárlókban. Ám a kapkodás, a mihamarabb „letudás” nem jó tanácsadók, és nem nyújtanak jó alapot. Ahhoz ugyanis, hogy hosszú távra tervezzen, olyan megoldással érdemes gazdagítani életét, és életterét, ami minden igényéhez idomul, és ami harmonizál környezetével: mind megjelenés, mind hatékonyság tekintetében.

A kültéri fények biztosítása biztonsági feladatkör is, amit éppen ezért kellő komolysággal érdemes kezelnie. Ha például a koromsötét udvarba kívánna bejárni az autójával, akkor könnyedén kárt okozhat négykerekűjében, de még ennél sokkal rosszabb dolgok is történhetnek. A kinyíló kapun a vaksötétben úgy szaladhat el kedvence, hogy a nyomába se érhet. A negatív forgatókönyvek a végtelenségig íródhatnának. A lényeg, hogy önnek saját, és környezete érdekében gondoskodnia kell a megfelelő világításról, tehát az optimális fény-feltételekről.

Milyen kültéri lámpa a legjobb döntés?

A helyzet az, hogy minden szituáció, tehát minden otthon más megoldást kíván. Nem mindegy, hogy udvara milyen fekvésű, ahogy az sem mellékes, hogy milyen paraméterekkel határolható be. A céljait is érdemes alaposan végig gondolnia. Ugyanis kertje egészét be- és megvilágíthatja: fényárban úsztatva a legapróbb részleteket is, de ösvényként kijelölhet szűk csapásokat, melyek megvilágításának hála átláthatóbbá válhat udvara, kinti környezete.

A kínálatunkban borítékolhatóan megtalálhatja a problémájára tökéletes megoldásként jelentkező alternatívát.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek