Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Kültéri homlokzat világítás

A www.alampa.hu webáruház által forgalmazott kültéri lámpatestekkel könnyedén teremthet különleges hangulatot üzlete, otthona környezetében.
Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:

Kültéri fali lámpa: esztétikum és praktikusság egyben

A kültéri fali lámpa reneszánszát éli és szinte minden családi háznál megtalálható. Hasonlóan az egyéb világításra alkalmas készülékekhez, ezek sem csupán a megfelelő fényviszonyok megteremtését szolgálják. A mai kor vásárlóinak egyaránt kiemelt jelentőséggel bír az esztétikus megjelenés, valamint a homlokzathoz passzolóan megválasztott típus. Mire figyeljünk a kültéri fali lámpa kiválasztásakor? Mennyire fontos a minőség? Milyen árkategóriában éri meg nézelődni?

Kültéri fali lámpa - fókuszban a minőség

Ha elektronikus berendezésekről vagy az esetünkben releváns lámpákról van szó, akkor érdemes legalább a középkategóriás darabok közül választani. Ezek minősége biztosan nem hagy kívánnivalót maga után, ráadásul a kültéri lámpák a szabadban történő felhasználás követelményeinek teljes mértékben megfelelnek. A terasz mennyezetére elhelyezhető darabok éppen olyan kedveltek, mint az állólámpák, a kerti kandeláberek, vagy például a lépcsőfeljárók esetében gyakran alkalmazott süllyesztett világítások. A homlokzat stílusához passzoló megoldások mellett, a fekete és az ezüst színek igen népszerűek. A régi idők hangulatát idéző darabok, a mediterrán világ stílusára jellemző kültéri fali lámpa, sőt, a mozgásérzékelő fajták is keresettek.

Homlokzati felújítás alkalmával érdemes a kültéri világításra is hangsúlyt helyezni. A tapasztalatok szerint, az online rendelés sokaknak kedvező választásnak bizonyul, hiszen így minden korábbinál szélesebb választékból keresgélhetnek, méghozzá korrekt áron.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek
Cikkszám: PS-B_706-L-fekete
7.990 Ft 6.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: RB-5648
67.990 Ft 29.919 Ft
Raktáron
Cikkszám: PS-102N-XL-Fekete
2.900 Ft 2.490 Ft
Raktáron