Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Mozgásérzékelős kültéri lámpa

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:

A mozgásérzékelővel rendelkező lámpákkal nemcsak energiát takarít meg, hanem kényelmesen automatizálhatja a fényt a ház körül. A lámpa ezen tulajdonságát nagyon jó felhasználni a betörésvédelemben. A mozgásérzékelőkkel rendelkező lámpatestek a betolakodók pszichológiai gyengeségét használják ki, amelyet a bűnözés elleni küzdelem szakértői határoztak meg. A betörések megelőzésével kapcsolatos tanácsainkért böngéssze át a jelen cikkben ismertetett tippjeinket.

Az újságban egy betörésről olvasott, és azt gondolja: "Ó, ez velem nem fog megtörténni"?

Nagy valószínűséggel azok a lakosok, akik a betörés áldozatává váltak, nem gondolkodtak előre, ugyanazt mondták: "A tolvajok oly ritkán fordulnak nálunk elő" . Ez helytelen hozzáállás. A legújabb statisztika szerint, minden egyes megyei jogú városunkban évi 100-150 00 betörés történik Ezekkel a számokkal kell szembenéznünk, láthatjuk sajnos nem lehetetlen, hogy a következő áldozat a mi otthonunk lesz. Nagyon jó behatolás elleni védelmet kell biztosítanunk a házunk, ingatlanunk, illetéktelenek általi hozzáférése elkerülése érdekében. Még az alapvető betörés elleni védelem is elijesztheti a betolakodót. Ha azonban nem gondokosunk ingatlanunk betörés elleni védelméről, otthonunk olyanná válik, mint a sánta állat: könnyű célpont. A betörésvédelem mindig több intézkedésből áll, amelyek közül az egyik különösen fontos: a megvilágítás. Nem csak valami egyszerű fényre van szüksége, hanem olyanra, ami a betolakodót azonnal megvilágítja: a fényre, amely egy mozgásérzékelő által bekapcsol.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek