Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Mozgásérzékelős kültéri lámpa

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:

A mozgásérzékelővel rendelkező lámpákkal nemcsak energiát takarít meg, hanem kényelmesen automatizálhatja a fényt a ház körül. A lámpa ezen tulajdonságát nagyon jó felhasználni a betörésvédelemben. A mozgásérzékelőkkel rendelkező lámpatestek a betolakodók pszichológiai gyengeségét használják ki, amelyet a bűnözés elleni küzdelem szakértői határoztak meg. A betörések megelőzésével kapcsolatos tanácsainkért böngéssze át a jelen cikkben ismertetett tippjeinket.

Az újságban egy betörésről olvasott, és azt gondolja: "Ó, ez velem nem fog megtörténni"?

Nagy valószínűséggel azok a lakosok, akik a betörés áldozatává váltak, nem gondolkodtak előre, ugyanazt mondták: "A tolvajok oly ritkán fordulnak nálunk elő" . Ez helytelen hozzáállás. A legújabb statisztika szerint, minden egyes megyei jogú városunkban évi 100-150 00 betörés történik Ezekkel a számokkal kell szembenéznünk, láthatjuk sajnos nem lehetetlen, hogy a következő áldozat a mi otthonunk lesz. Nagyon jó behatolás elleni védelmet kell biztosítanunk a házunk, ingatlanunk, illetéktelenek általi hozzáférése elkerülése érdekében. Még az alapvető betörés elleni védelem is elijesztheti a betolakodót. Ha azonban nem gondokosunk ingatlanunk betörés elleni védelméről, otthonunk olyanná válik, mint a sánta állat: könnyű célpont. A betörésvédelem mindig több intézkedésből áll, amelyek közül az egyik különösen fontos: a megvilágítás. Nem csak valami egyszerű fényre van szüksége, hanem olyanra, ami a betolakodót azonnal megvilágítja: a fényre, amely egy mozgásérzékelő által bekapcsol.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek
Cikkszám: TL-9716
70.390 Ft 58.500 Ft
Raktáron
Cikkszám: RB-3046
13.490 Ft 7.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: RB-2542
28.990 Ft 22.090 Ft
Raktáron
Cikkszám: PS-URAL-S-szürke
16.400 Ft 14.800 Ft
Raktáron