Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

RÁBALUX kültéri akció

Változatos Rábalux kültéri lámpák

A Rábalux a legkülönbözőbb stílusú, formájú, méretű és kivitelezésű modelleket kínálja a kinti élettér: a kert és a ház környezetének hangulatos megvilágítására. Változatos tárházában - esztétikus mozgásérzékelős napelemes kültéri spotlámpák és fali lámpák, LED reflektorok, távirányíthatós időzíthető mennyezeti, LED és állólámpák is megtalálhatóak. Tekintse meg óriási választékunkat, és válasszon hosszú élettartamú, megbízható és költséghatékony Rábalux kültéri lámpát – kedvező áron!

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-8716
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-8207
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8717
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

A Rábalux kültéri lámpa fénye stílusosan csillan az éjszaka sötétjében

A Rábalux kültéri lámpa a világítási eszközök minőségi alternatívája. Nem érdemes a megbízhatóság fontosságát félvállról venni, hiszen ez az, ami megalapozhatja a lámpa hosszú élettartamát és ezzel együtt a kinti környezet díszes fényruháját.

A Rábalux kültéri lámpa nemcsak megvilágításban, hanem stílusosságban is verhetetlen

A kültér optimális megvilágításának megtervezése felelősségteljes és főleg hálás feladat. Mert a végeredmény szépsége magáért beszél. Ám ahhoz, hogy a kihangsúlyozásra méltó részletekre fény vetüljön, alapos átgondolás szükséges. A világítás megvalósítása elsődlegesen praktikus cél. Így ugyanis szó szerint átláthatóbbá alakulhat a kert, ami által a közlekedés is biztonságosabbá válhat. De kár lenne tagadni, hogy a fényárban úszó udvar látványa a szemeket is kényezteti. Mivel ilyen módon az esztétikum is főszerephez jut, ezért érdemes időt szánni a megvilágítással kapcsolatos ötletek, elképzelések kigondolására.

A Rábalux számtalan lámpavariációval rendelkezik, vagyis olyan stílusú modellel gazdagíthatja a kinti életterét, ami illeszkedik a háza és a környék hangulatához. Ez már csak azért is lényeges momentum, mert egy környezetébe nem illő lámpa ugyan feltűnést kelthet, de nem harmonikus értelemben. Az összhangra törekvés pedig, teljesen normális és evidens cél, ezért ildomos a stílushibákat elkerülni.

A Rábalux kültéri lámpa vásárlás gazdaságos beruházás

A Rábalux kínálta minőség kedvező áron szerezhető be, ám nemcsak ezért jó választás. A modern innovációkat lámpatestbe foglaló vállalat az energiatakarékos izzóival költséghatékony és környezetbarát megoldással szolgál. Ez pedig mind egyénileg, mind globálisan jó hír, amely csak növeli a világítástechnika értékét.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek