Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

LED Lámpák

A LED előretör – de néha ez az új világítóeszköz fittyet hány a hagyományos formákra. A lámpák lakáskiegészítőkké, díszítőelemekké változnak, ahol pedig régen a csillárok lógtak, ma nincs semmi. Ez a jellemzője annak az átmeneti fázisnak, amely a mai lámpadesign jellemzője. A LED megérkezett, és újfajta alkotói szabadságot hozott magával. És itt már a továbbfejlesztett, második generációs LED-ekről van szó, mivel maguk a diódák is változtak, megnőtt a teljesítményük.

Gyermekszobai LED lámpa
Gyermekszobai LED lámpa
Rábalux lámpatestek hatalmas választékát kínáljuk otthoni környezetben való használatra. A Rábalux gyermekszobai lámpák kínálatában LED mennyezeti lámpákat, függesztett lámpákat, spotlámpákat, fali lámpákat, álló lámpákat és asztali lámpákat találhatsz. A Rábalux gyermek lámpák között LED függesztett lámpatesteket, csillárokat, állólámpákat és asztali lámpákat találhat. Nagy szortimentet biztosítunk LED gyermeklámpánkból, melyek nem égetik meg a kicsiket, hamar elérik az optimális fényerőt, kímélik a szemet.
Termék szűrő
Termék ára
Stílus
Szín
Domináns anyag
Fényforrás
Foglalat
IP védelem
Rendezés:

A LED lámpa nyerő választás

A LED lámpa egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy mennyi lehetőség rejlik a használatában. Kültéri és beltéri kivitelben is kapható, így nemcsak a lakásba, hanem az udvarra, a kertbe, a garázsbejáróhoz és a lépcsőfeljáróhoz is meg lehet találni az ideális változatot.

Nagyon sokféle modell létezik, vannak köztük álló és fali lámpák, csillárok, függesztéken lógó, sínrendszeres és beépíthető lámpák is. A gazdag választéknak köszönhetően, bármilyen elképzelése is legyen a megvalósítani kívánt világítástechnikával kapcsolatban, garantáltan megtalálja az ízlésének és az igényeinek megfelelő lámpatesteket. A LED lámpa kínálat helyiségenként is nagyon változatos képet mutat, aminek eredményeképpen mindig az adott térnek megfelelően választhatja ki a legjobb fényhatást kínáló fényforrásokat. Az egyes típusoknak a mérete, a kialakítása és a színe is más. Közös jellemzőjük, hogy több fényt tudnak produkálni 1 Watton, mint a hagyományos társaik, és a felkapcsolásukkor nincs „bemelegedési' idő. A LED-ek nem tartalmaznak higanyt, ellentétben a fénycsövekkel, amik emiatt meglehetősen népszerűtlen megoldásnak számítanak manapság.

A LED lámpa jellemzően hosszú élettartammal rendelkezik és a nagyfokú ellenállóképességének köszönhetően szinte tönkretehetetlen. Mivel szilárd halmazállapotú komponensekből tevődik össze, így az ütéseknek is nagyon jól ellenáll. További előnyös tulajdonsága, hogy nagyon jól bírja a kapcsolgatást, nem úgy, mint a hagyományos égők, amik nagyon hamar ki tudnak égni.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról