Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Fürdőszobai LED lámpa

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:

A LED lámpa fénye bármely helyiséget beragyoghatja

A LED lámpa tökéletes választás. Hová? Gyakorlatilag az otthonában bárhová. Legyen szó a fürdőszobáról, a konyháról vagy éppen a nappaliról, a LED technológia nem hagyja cserben. Az optimális megvilágítás biztosítása kulcsfontosságú. Ez gyakorlatilag bármilyen helyiség esetén igaz. Kivéve, ha romantikusan sejtelmes fényben úszó környezetre vágyik. Márpedig az ideális látási viszonyok biztosításához nemcsak a fény mennyisége lényeges, hanem annak minősége is.

A LED lámpa a fürdőszobában például hangsúlyosan gyakorlati szerepet tölt be. Ahhoz, hogy a tükörbe pillantva ne csak elmosódó kontúrokkal találja szembe magát, nélkülözhetetlen a kellően erőteljes megvilágítás. Ugyanakkor a túlságosan domináns, azaz nem megfelelő minőségű fény elvakíthatja, ami szintén nem nevezhető kívánatos forgatókönyvnek. Ekkor pedig az energiatakarékosság igényéről még nem is beszéltünk, ami természetesen abszolút evidens elvárás.

A LED technológia tökéletes válasz(tás)ként szolgál a fent felsorolt kritériumokra. A gyártók számtalan foglalatban, megannyi anyag (szövet, üveg, fém) felhasználásával állítják elő azokat a fényforrásokat, amiket végül gond nélkül beköltöztethet az otthonába. Az a modell tekinthető tökéletesnek, ami a stílusával, megjelenésével, színvilágával harmonizál a környezetével. Az összhang megteremtésével olyan látványosan vonzó végeredményt hozhat létre, amire élmény rápillantani. A LED lámpa igazi Jolly Joker, ami a pozitívumaival egy az egyben a hiánytalan elégedettséget és a trendi, szemeket gyönyörködtető megjelenést támogatja.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek