Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Fürdőszobai LED lámpa

Termék szűrő
Termék ára
Stílus
Szín
Domináns anyag
Fényforrás
Foglalat
IP védelem
Rendezés:

A LED lámpa fénye bármely helyiséget beragyoghatja

A LED lámpa tökéletes választás. Hová? Gyakorlatilag az otthonában bárhová. Legyen szó a fürdőszobáról, a konyháról vagy éppen a nappaliról, a LED technológia nem hagyja cserben. Az optimális megvilágítás biztosítása kulcsfontosságú. Ez gyakorlatilag bármilyen helyiség esetén igaz. Kivéve, ha romantikusan sejtelmes fényben úszó környezetre vágyik. Márpedig az ideális látási viszonyok biztosításához nemcsak a fény mennyisége lényeges, hanem annak minősége is.

A LED lámpa a fürdőszobában például hangsúlyosan gyakorlati szerepet tölt be. Ahhoz, hogy a tükörbe pillantva ne csak elmosódó kontúrokkal találja szembe magát, nélkülözhetetlen a kellően erőteljes megvilágítás. Ugyanakkor a túlságosan domináns, azaz nem megfelelő minőségű fény elvakíthatja, ami szintén nem nevezhető kívánatos forgatókönyvnek. Ekkor pedig az energiatakarékosság igényéről még nem is beszéltünk, ami természetesen abszolút evidens elvárás.

A LED technológia tökéletes válasz(tás)ként szolgál a fent felsorolt kritériumokra. A gyártók számtalan foglalatban, megannyi anyag (szövet, üveg, fém) felhasználásával állítják elő azokat a fényforrásokat, amiket végül gond nélkül beköltöztethet az otthonába. Az a modell tekinthető tökéletesnek, ami a stílusával, megjelenésével, színvilágával harmonizál a környezetével. Az összhang megteremtésével olyan látványosan vonzó végeredményt hozhat létre, amire élmény rápillantani. A LED lámpa igazi Jolly Joker, ami a pozitívumaival egy az egyben a hiánytalan elégedettséget és a trendi, szemeket gyönyörködtető megjelenést támogatja.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Tavaszi akció
Cikkszám: RB-7991

Rábalux Sudan lámpánk kiváló fényforrása étkezőknek, nappali szobáknak. Bronz szerkezete és üveg bura kompozíciója elegánssá varázsolja a teret. A finom vonalak a tartó részen aprólékos kidolgozásról árulkodnak.

31.990 Ft 28.790 Ft
Cikkszám: RB-7914

A Katowice kültéri fali lámpa letisztult formavilágával bármely modern környezet remek kiegészítője lehet. Az antracit színű, rozsdamentes acélból készült lámpatestet átlátszó műanyag búra egészíti ki, a henger alakú lámpát szögletes dísztalp segítségével rögzíthetjük a falra.

7.990 Ft 6.790 Ft
Cikkszám: RB-5457

A Rábalux Pixie függeszték domináns anyaga a fém és a textil, a lámpa váza fémből, a lámpa burája pedig textilből készült.

19.990 Ft 3.598 Ft
Cikkszám: RB-8247

Fekete színű Konstanz kültéri állólámpa, UV álló műanyag burával, fröccsenő víz elleni védelemmel. Energiatakarékos fényforrással is üzemeltethető. Kombinálja a Konstanz kültéri lámpacsalád többi tagjával!

44.990 Ft 32.890 Ft