Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Kültéri LED lámpa

Az udvar ugyanúgy az otthonunk része, mint a ház belső terei. Talán itt nem fordulunk meg olyan gyakran, mint mondjuk a nappaliban vagy a konyhában, de amikor hazaérünk, vagy útnak indulunk valahova, akkor áthaladunk rajta. A tavaszi-nyári időszakban pedig a szabadtéri helyszínek igazi közösségi térré avanzsálódnak. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen bútorokat, kiegészítőket, fényforrásokat választunk.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-7166
17.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

A kültéri LED lámpa használatának előnyei

Az udvar ugyanúgy az otthonunk része, mint a ház belső terei. Talán itt nem fordulunk meg olyan gyakran, mint mondjuk a nappaliban vagy a konyhában, de amikor hazaérünk, vagy útnak indulunk valahova, akkor áthaladunk rajta. A tavaszi-nyári időszakban pedig a szabadtéri helyszínek igazi közösségi térré avanzsálódnak. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen bútorokat, kiegészítőket, fényforrásokat választunk. A kültéri LED lámpa egy igazán nyerő választás, hiszen amellett, hogy dekoratív látványt nyújtanak, megkönnyítik a közlekedést és a biztonságérzetet is növelik.

Amennyiben szemügyre veszi a kínálatunkat, saját maga is megtapasztalhatja, hogy egy gondosan kiválasztott kültéri LED lámpa az udvar dísze lehet. A külső stílusjegyek nagyon változatos képet mutatnak, így a saját ízlése szerint válogathat. Igazából csak a képzelete szabhat határt annak, hogy milyen formájú, méretű és kialakítású fényforrásokat választ. A tudatosan megtervezett kültéri világítástechnika révén sokkal egyszerűbbé, gyorsabbá válik a kertben, udvaron való közlekedés, amikor a Nap már nyugovóra tért, és nincs természetes fény.

Nem csak a gyalogos, hanem az autóval történő átjárás is sokkal könnyebb, hiszen a kültéri LED lámpa jól megvilágítja a garázskaput és a kerítést is. Végül, de nem utolsó sorban a mozgásérzékelővel ellátott változatok nagymértékben növelik a házban lakók biztonságérzetét, a rablókban ugyanis mindig azt az érzetet keltik, hogy van otthon valaki - még akkor is, ha ez nem így van.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek