Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Mozgásérzékelős lámpák

Lehet egy kicsit komolyabb a lámpa? Miért pazarolna, használjon mozgásérzékelős lámpát, világítson oda a lámpa, ahol valóban szüksége van rá. Kültéren nagyon biztonságos megoldás ingatlana, irodája, üzlete védelmére mozgásérzékelős lámpára váltani. Kínálatunkban a 360 fokban érzékelő lámpa is megtalálható, amely a lépcsőfordulókban is hatékonyan használható. Beltéri és kültéri mozgásérzékelős lámpák megjelenése igazodik az aktuális trendekhez a grafit, ezüst színűtől az antik barna színig választhatunk.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:

A mozgásérzékelős lámpa gazdaságos, biztonságos és praktikus beruházás

A mozgásérzékelős lámpa bel- és kültéren egyaránt kifizetődő választás. Több szempontból is. Egyrészt a védelmi funkció maximalizálása óriási pozitívum. Egyetlen betolakodónak sem szimpatikus az a környezet, ami mozgolódás hatására fényárban úszik.

Szóval úgy is mondhatjuk, hogy a világosság, pláne a hirtelen fellépő fény elrettentő mindazoknak, akik nem jóban sántikálnak. Ez a tény a mindenkori és hiánytalan biztonság megteremtésének vitathatatlan alapja. Másrészt a mozgásérzékelős lámpa segítségével rengeteg pénzt takaríthat meg. A világosságot adó fényforrás kizárólag akkor lép működésbe, amikor szükség van rá. Pontosan annyi fényt ad, ami a boldoguláshoz elengedhetetlen, és oda világít, ahova kell. A kínálatban 360 fokos variációkat is felfedezhet, tehát a lépcsőfordulók reflektorba állítása sem jelenthet akadályt. Harmadrészt pedig kár lenne tagadni, hogy ezek a lámpák a stíluskövetelményeknek is abszolút eleget tesznek. Az aktuális divat diktálta színeket (grafit, szürke) épp úgy megtalálhatja a sokszínű palettában, mint mondjuk az antik barnát, ami szintén határozottan kedvelt árnyalat. A beszerelés, beszereltetés nem okozhat fejfájást, és az élettartam hossza is elégedettségre adhat okot.

A mozgásérzékelős lámpa innovatív fénytechnikai alternatíva, ami mind rövid-, mind hosszútávon megtérülő befektetéssé léphet elő. Pusztán a tökéletes fényviszonyoknak, a gazdaságos üzemelésnek és természetesen a kedvező bekerülési költségeknek hála. Mindennek tetejében a design sem szenved csorbát. Ezáltal a beruházás csak haszonnal szolgálhat.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek