Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

RÁBALUX kerti lámpák

A Rábalux kültéri lámpákkal nem csak a ház, nyaraló körüli biztonságot, hanem a zavartalan szabadtéri időtöltést is biztosíthatja. Világítsa meg a kerti utat, a grillt, medence teret, teraszt, bejáratot. Cserélje le régi lámpáit, új, modern, energiatakarékos lámpára. Válasszon most, megéri.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: RB-8201
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8680
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8202
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8270
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-8271
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Cikkszám: RB-8617
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Cikkszám: RB-8716
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
Cikkszám: RB-8717
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Cikkszám: RB-7127
8.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Kültéri lámpákkal a lenyűgöző birtokért, gyönyörű kertekért - egyúttal a biztonságról gondoskodva

Egy ingatlan kültéri világítása nem csak a biztonságról és a betörők megakadályozásáról szól, ma már sokkal inkább a design népszerű eszközként gondolunk a lámpákra. Ez nem meglepő, mert csak a tökéletes világítás teszi teljessé ingatlanunk karakterét, és emeli ki a ház körüli ragyogást. Nem véletlenül kérik ki kertészek, épülettervező mérnökök véleményét az optimális megvilágítás érdekében. A cél, hogy a legjobban kihasználják a kültéri lámpák funkcióit. Emellett a kerti lámpák a tulajdonosok számára is sok szempontból vizuálisan növelhetik birtokuk értékét.

Gyönyörű kerti utak, fények és árnyékok a színes virágágyások, strukturált homlokzatok, megvilágított falak és hívogató bejáratok - a megvilágítható lehetőségek tárháza végtelen. Legyünk jól értesültek a kültéri világítások, lámpák felhasználhatóságában.

A kültéri lámpák kínálata rendkívül változatos, sokrétű, mint maguk az épületek. Legjobb, ha a lámpák, melyeket kertünkbe választunk, sugározzák az ingatlan egyéni jellemzőit. Válasszunk a rengeteg modell közül pontosan azokat kültéri lámpákat, amik a saját tulajdonú birtokunk, házunk, nyaralónk számára stílusban is megfelelőek. Kerti, kültéri lámpa választásban segíthet számtalan blog bejegyzésünk, cikkünk. Ügyfélszolgálatunk továbbra is segít Önnek, melyet könnyen elérhet e-mailben vagy telefonon. Amennyiben anyagilag megengedhető, és a környezet is adott hozzá, válasszon kültéri világításnak a modern LED technológiával előállított lámpákat, és a napelemes rendszereket, energiatakarékos világítótesteket.

A kültéri lámpák dekoratívak, biztonságot nyújtanak, egyediek. Arról gondoskodnak, hogy Ön bármikor élvezhesse az ingatlana látványát akár nappal vagy éjszaka. De nem csak Önnek fog feltűnni gondosan megvilágított kertje: gondoljunk csak bele, hogy a szomszédok vagy a ház előtt elsétáló járókelők is megcsodálhatják telkét! Cégtulajdonos, vállalkozó? Akkor arassa le a járókelők dicsérő pillantásait, emelje presztízsét. Inkább privát felhasználó? Akkor biztos lehet abban, hogy a szomszédok irigykedve nézik kiválóan, gondosan megvilágított udvarát, teraszát, legyen erre nagyon büszke! A kültéri és kerti lámpák segítségével minden épületet megszépíthet.

A kültéri lámpatesteket nem csupán világításhoz használják. Annak ellenére, hogy továbbra is szolgálják az autóbeálló, kerti utak és teraszok biztonságát és a kényelemet a balesetek elkerülése érdekében, esztétikai okokból is egyre népszerűbbek. Megcélzott, átgondolt kialakítással a kültéri lámpák és modern izzók segítségével létrehozhatunk a kertben egy második nappalit, ahol élvezni fogja az eltöltött időt. Ahol ünnepelni sosem késő például a meleg nyári estéken, a késő tavaszi napokon vagy kora ősszel, mert van minőségi kültéri világítás.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek