Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

RÁBALUX KÜLTÉRI LÁMPA AKCIÓ %

RÁBALUX KÜLTÉRI LÁMPA AKCIÓ%

A Rábalux 2023-as évben is meghirdette kerti, kültéri lámpa vásárát. Az alampa.hu webáruház kiemelt partnerként kínálja a Rábalux kültéri lámpákat, melyekkel megvilágíthatja a kerti utat, a medence teret ,a teraszt, kocsibeállót vagy a bejárati ajtót. Miért jó döntés áldozni az ingatlan megvilágítására? RÁBALUX KÜLTÉRI LÁMPA AKCIÓ! Amellett, hogy szép, hangulatos a kert és udvar - a szomszédok biztos irigykedve kukkantanak át - még a biztonság is fő szempont lehet. Az utcán elhaladók, a szomszédoknál tartózkodó számunka ismeretlenek mind-mind azt látják, hogy kivilágított a bejárat, a garázs, a terasz. Itt mindenre gondolt a gondos gazda. Sosem késő elkezdeni megtervezni a kerti világítást, mert csak nyerhet vele. Április utolsó napjáig extra jó áron, akár 20-60%-al olcsóbban veheti meg a Rábalux kerti és kültéri lámpákat a szolár lámpáktól, az alkony és mozgásérzékelős fali lámpákon át, a földbe szúrható taposó lámpákig.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Rendezés:
A tavaszi-nyári-őszi időszakban a kert vagy az udvar tökéletes helyszín a közös beszélgetésekhez, falatozásokhoz, mulatozásokhoz, mely programok mindig sok élményteli pillanattal gazdagítják a jelenlévők mindennapjait.
Ahhoz, hogy ezek az események valóban felejthetetlenek legyenek, nélkülözhetetlen, hogy dekoratív és praktikus legyen a környezet. A 
Rábalux kültéri lámpa kínálat pontosan azt a célt szolgálja, hogy mindenki megtalálhassa azokat a világítótesteket, melyek nem csak esztétikai szempontból felelnek meg az elvárásoknak, hanem egyéb tulajdonságok tekintetében is kiválóságról tanúskodnak.
Mert, hát mit ér egy csodás lámpa, ha nem tudja megfelelően bevilágítani a teret, vagy pedig tönkremegy az első néhány használatot követően?

A készítők pontosan tudják, hogy egy szabad ég alatt üzemelő lámpának milyen feltételeknek kell eleget tennie, és ennek figyelembevételével alkották meg a Rábalux kültéri lámpa kollekciót. Amennyiben szakít egy kis időt arra, hogy feltérképezze a kínálatot, akkor láthatja, hogy elképesztően sok variáció áll a rendelkezésére. Nem csak családi, baráti összejövetelek alkalmával használt álló vagy függő lámpák szerepelnek a választékban, hanem jóformán minden egyéb típusú világítótest is, például mozgásérzékelő lámpák, kültéri függesztékek, LED falikarok, beépíthető fali lámpák és mini állólámpák.

Természetesen ez csak néhány modell a végtelennek tűnő árukészletből, melyek remekül érzékeltetik a Rábalux kültéri lámpa termékek sokszínűségét. Bármilyen kinti használatra tervezett világítótestre is van szüksége, a választékban garantáltan megtalálja, amit keres.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek
Cikkszám: RB-6559
65.990 Ft 34.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: PS-102N-XXL-Fehér
2.900 Ft 2.490 Ft
Raktáron
Cikkszám: PS-102N-XXXL-Fekete
2.900 Ft 2.490 Ft
Raktáron