Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Távirányítós lámpák

Vezérelje a fényt a kanapéról! Kényelmesen, első kézből. A távirányítós lámpákkal a kényelem mellett a használhatóság is könnyebbé válik. Állítsa a fényerőt, a fényerősséget, a szín hőfokot. Teremtsen olyan fényt otthonában amilyenre épp szüksége van. Nincs többé szembe vakító fény, ha kell vegye lejjebb kényelmesen a fényerőt. Szórjon csillogó pontokat a mennyezetre! A Rábalux Ollie lámpákkal ez is lehetséges. Vezérelje a távirányítóval, hozza a nappalit vagy a hálót egyedi hangulatba.

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:

Távirányítós lámpák - az okos otthonok következő lépése

A technika fejlődése, a LED világítástechnika előretörése és az új fogyasztói igény az okos otthonok iránt lehetővé tette az okos lámpák, smart világítás belépését a világítástechnikai piacon. A 2000-es évek elején megjelentek a több funkciós asztali lámpák, ezeket követte a mobiltelefon töltő asztali lámpa megoldás, majd a különböző paraméterek állíthatósága: fényerő szabályozás, különböző hangulat fények kiválasztásának a lehetősége. 
Ezt ma már meghaladtuk: az lámpák többsége beépített LED fényforrást tartalmaz, továbbá a lámpa távirányítóval állítható színhőmérséklettel és fényerőszabályozóval ellátott. Ezt megfejeltük a távirányítós kivitelű mennyezeti és függeszték lámpák megjelenésével. A távkapcsoló belépésével megnövekedett a lámpák variálhatósága, felhasználási területe. Állíthatjuk a be és kikapcsolás idejét, szabályozhatjuk a fényerőt, és a kívánt színre festhetjük a mennynezetet, ha úgy kívánjuk. Az állítható színhőmérsékletnek hála, egy helyiségen belül akár többféle funkcióban is használható a lámpa: ha dolgozik, olvas, tanul állítsa akár 6000K értékre. Azonban, ha a természetes napfény fényerejét szeretné otthonában is, úgy 4000-4500K értéken üzemeltesse a lámpát.

Mindezeket kiegészítve legújabb funkcióként már zenét is hallgathatunk a megfelelő lámpának köszönhetően. Zenehallgatás közben hangulatának megfelelően kombinálhatja a hangulatfényt. Hangfalként is használható vagy akár bluetooth kapcsolaton keresztüli telefonhívást kezelheti, így tökéletes választás Ön vagy gyermeke számára. Talpában található fül segítségével felakasztható, így akár sátorozáskor is kiváló választás.
Minden funkciót a könnyen kezelhető távirányítón keresztül állíthatunk be, kényelmessé téve az otthoni pihenést. Összegezve elmondhatjuk, hogy a lámpák egy új dimenziója nyílik ki előttünk a távirányítós lámpák megjelenésével. 

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek