Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Lépcső megvilágítás

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:
Cikkszám: TL-3401
11.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

Lépcső világítás a biztonság és a stílusteremtés szolgálatában

A lépcső világítás beltérben és kültéren egyaránt fontos. Mivel az emeleti feljáró esetében rendszerint egyéb világítástechnikára is hagyatkozunk, így főként a kültéri megoldásokra érdemes különös hangsúlyt helyezni. Ez kiemelt jelentőséggel bír az őszi-téli hónapokhoz közeledve, amikor egyre korábban kezd sötétedni. Ilyenkor a biztonság is múlhat azon, mennyire jól van megoldva az otthont övező környezet, a terasz környéke, amiben kiemelt szerepet kap a lépcső világítás is.

Lépcső világítás eltérő kialakítással

A kültéri világítás esetében, az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek egyaránt ellenállnak a lámpák. A fali karok az otthon környékének megvilágításához ideális választásnak bizonyulnak és a mozgásérzékelős típusok is széles választékban elérhetőek. A süllyesztett megoldások az autóbejáróhoz és a lépcsőkhöz egyaránt ajánlottak, de az oldalfalba beépíthető lépcső világítás is nagy népszerűségnek örvend. Ez utóbbi kifejezetten hangulatossá teszi a ház külső területeit, egyúttal a biztonság érdekében is tehetünk a választásukkal.

A lépcső világítás mellett nem érdemes elmenni hiszen, ha máskor nem is, de a korai sötétedés óráiban kitűnő szolgálatot tesz. A meleg és a hideg fehér fények egyaránt jól mutathatnak az udvaron, egyúttal a rájuk szabott feladatnak is tökéletesen eleget tesznek. Akár olyan kiegészítő világítással is stílusossá varázsolhatja kertet, ami napelemes működéssel szolgálja a környezettudatos világítás megteremtését. Azonban fontos, hogy olyan világítástechnika is rendelkezésre álljon, ami mindig megbízhatóan áll rendelkezésre, a napsütéses óráktól függetlenül.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek