Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Konyhai LED lámpa

Termék szűrő
Termék ára
Stílus
Szín
Domináns anyag
Fényforrás
Foglalat
IP védelem
Rendezés:

A LED lámpa itt is-ott is helytállhat a háztartásban

A LED lámpa számtalan helyiségben jól szolgálhat, na meg persze minden részletre rávilágíthat. A nappalik, hálók ugyanúgy meghálálják a jelenlétét, mint a konyhák. A megannyi variációban felszerelhető modellek megfelelő mennyiségű és minőségű fényt borítékolnak a jól látható körülmények megteremtéséhez.

A LED lámpa nemcsak a praktikumával hívja fel magára a figyelmet

Az csak természetes, hogy egy fényforrás esetén a funkcionalitás elsőbbséget élvez. Pláne konyhai kiegészítőnél, hiszen ebben a helyzetben a mindenkori tisztánlátás alapvető követelmény. De azért az sem szőnyeg alá söpörhető tény, hogy a függeszték milyensége nagyban hozzájárulhat a helyiség hangulatához. Ha a fényforrás stílusa elüt a környezetétől, az könnyen diszkomfort érzetet kelthet a megfigyelőben. Még a vendégek is felfigyelhetnek az összhang hiányára.

Persze vannak speciális szituációk, amikor egy-egy, a helyiség alapstílusától eltérő választás feldobhatja a kerek egészet. De ez komoly megtervezettséget és azért némi stílusbeli jártasságot igényel. Ha biztosra akar menni, akkor a harmóniára voksolva olyan függesztékkel ruházhatja fel a helyiséget, ami illeszkedik annak kisugárzásához. Így nemcsak a praktikus tulajdonságok kihasználását biztosíthatja, hanem az esztétikus jellemzők térhódítását is.

A LED lámpa kiegészítő vagy elsődleges fényforrás?

Mind a két szerepben jól teljesít. Az tehát teljes egészében az egyéni elvárásaitól és az adott helyiség paramétereitől függ, hogy melyik variáció lesz a megfelelő. Az bizonyos, hogy a döntésétől függetlenül, így is-úgy is egy gazdaságos, ugyanakkor praktikus világítástechnikai megoldással gazdagodhat.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Norbert! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Tavaszi akció
Cikkszám: RB-5037

Az April spotlámpát azok figyelmébe ajánljuk, akik szívesen egészítik ki otthonuk berendezését színes darabokkal, legyen szó akár bútorokról, akár lámpáról. Az April fali lámpát modern, letisztult dizájn és üde megjelenés jellemzi. A fémből készült modell króm és piros színben készül, így különösen alkalmas arra, hogy feldobjunk vele egy pasztellszínek uralta helyiséget.

6.290 Ft 2.579 Ft
Cikkszám: RB-5889

A Rábalux Tulio mennyezeti lámpa beépített LED fényforrást tartalmaz, mely meleg fehér fénnyel világít. 

65.990 Ft 28.310 Ft
Cikkszám: RB-71027

Az indusztriális stílusú Boroo négyes mennyezeti lámpa a Rábalux saját tervezésű modellje, amely modern nappalink berendezésének izgalmas darabja lehet. A fémből készült matt fekete lámpa nagyméretű, négyzet alakú dísztalp segítségével rögzíthető a mennyezetre, ehhez kapcsolódnak a szabadon álló fényforrásokat tartalmazó lámpafejek és az azokat körülvevő jellegzetes rácsos búra. A lámpa négy darab, egyenként legfeljebb 25 W teljesítményű fényforrással használható, a foglalatok típusa E27. Ehhez a nappaliba tervezett modellhez természetes fehér fényű fényforrások használatát javasoljuk, amelyekkel tiszta, modern hatást érhetünk el otthonunk e nagy forgalmú helyiségében. Mivel a rácsos búra teljes egészében látni engedi a fényforrásokat, érdemes ezt a lámpát a megszokottól eltérő formájú, esztétikus izzókkal használni. A Boroo mennyezeti lámpa mérete 300x300 mm, mennyezettől mért távolsága 215 mm, beépítési átmérője 260 mm. Ezt a modellt fényforrások nélkül szállítjuk.

29.990 Ft 25.490 Ft
Cikkszám: RB-72014

Az indusztriális stílusú Wilbour egyes függeszték modern nappalink vagy étkezőnk egyedi kiegészítője lehet. A teljes egészében fémből készült fehér színű lámpát fehér búra egészíti ki, és kis méretű kerek dísztalp segítségével rögzíthető a mennyezetre.

19.990 Ft 16.990 Ft