Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü

Konyhai LED lámpa

Termék szűrő
Ár
Fényforrás
Foglalat
Szín
Domináns anyag
IP védelem
Gyártó
Rendezés:

A LED lámpa itt is-ott is helytállhat a háztartásban

A LED lámpa számtalan helyiségben jól szolgálhat, na meg persze minden részletre rávilágíthat. A nappalik, hálók ugyanúgy meghálálják a jelenlétét, mint a konyhák. A megannyi variációban felszerelhető modellek megfelelő mennyiségű és minőségű fényt borítékolnak a jól látható körülmények megteremtéséhez.

A LED lámpa nemcsak a praktikumával hívja fel magára a figyelmet

Az csak természetes, hogy egy fényforrás esetén a funkcionalitás elsőbbséget élvez. Pláne konyhai kiegészítőnél, hiszen ebben a helyzetben a mindenkori tisztánlátás alapvető követelmény. De azért az sem szőnyeg alá söpörhető tény, hogy a függeszték milyensége nagyban hozzájárulhat a helyiség hangulatához. Ha a fényforrás stílusa elüt a környezetétől, az könnyen diszkomfort érzetet kelthet a megfigyelőben. Még a vendégek is felfigyelhetnek az összhang hiányára.

Persze vannak speciális szituációk, amikor egy-egy, a helyiség alapstílusától eltérő választás feldobhatja a kerek egészet. De ez komoly megtervezettséget és azért némi stílusbeli jártasságot igényel. Ha biztosra akar menni, akkor a harmóniára voksolva olyan függesztékkel ruházhatja fel a helyiséget, ami illeszkedik annak kisugárzásához. Így nemcsak a praktikus tulajdonságok kihasználását biztosíthatja, hanem az esztétikus jellemzők térhódítását is.

A LED lámpa kiegészítő vagy elsődleges fényforrás?

Mind a két szerepben jól teljesít. Az tehát teljes egészében az egyéni elvárásaitól és az adott helyiség paramétereitől függ, hogy melyik variáció lesz a megfelelő. Az bizonyos, hogy a döntésétől függetlenül, így is-úgy is egy gazdaságos, ugyanakkor praktikus világítástechnikai megoldással gazdagodhat.

Valós vásárlói vélemény

2023/12/10 Farkas Imre   értékelés: 5 / 5 csillag!
Megbízható bolt. A megrendelés simán ment, minden lépést visszaigazoltak, így nyomon követhető a megrendelt termék. Az ügyfélszolgálat készségen válaszolt kérdéseimre. A házhoz szállítás az ígért időre pontosan megérkezett.

Rábalux kültéri lámpa akció
Ajánlatkérés ITT

Amennyiben több lámpát vásárolna, kérje itt azonnali ajánlatunkat!
+36 30 243 0007

Rendeléséért megjutalmazzuk
Lámpa blog

A hideg vagy a meleg fényű izzó(lámpa) a jobb választás?

Vannak izzók, amelyek meleg (sárgás), és vannak izzók, amelyek hideg (kékes) fénnyel világítanak. Ezt a Kelvin érték jelzi számunkra. Az alacsony Kelvin-érték meleg, a magas Kelvin-érték pedig hideg színt jelöl. Hangulatvilágításhoz vagy pihenéshez inkább a meleg színű fényt ajánljuk. Munkához, tanuláshoz pedig a hideg színű fényforrást javasoljuk.

Vásárlói vélemények

Kedves Kolléga! A lámpa megérkezett, a fiam már össze is szerelte. Köszönöm Önnek a folyamatos, korrekt tájékoztatást. Mellékeltem egy képet az új "családtagról". :)   Üdvözlöm: dr. Molnár Zsuzsanna

Még több vélemény az A lámpa.hu webáruházról

Akciós termékek